süslüler begüm kabataş’ı takip ediyor musunuz açıklamaları bana çok çiğ geldi ya bi yerde inanılmaz battı dümdüz işim bu devam edicem desen?

çok daha samimiydi.

1. Kesinlikle kendilerini masuma çıkarmak için böyle yapıyorlar gibi geliyor, kendi işlerine devam edip her yerde paylaşım yapmak için. Hiç inancım ve güvencim yok hiç birisine

18 şubat 2023 15:59

2. Yer yer haklı olsa da açıklamanın başı ve sonu aslında söylemek istemediklerini ele vermiş. Çıkıp algoritmam bozuluyor, benim tek gelir kaynağım burası ve istesem de istemesen de işe gitmek zorundayım deseydi bence sorun yoktu. Yok ilk andan itibaren biz vardık, işiniz düşer, birikimimden bağış yaptım falan çok çiğ olmuş.

18 şubat 2023 16:51

3. süslü işiniz bize de düşer kısmı gerçekten benimşok etti ya, gerçekten dümdüz söylese çok daha samimi ve haklı.

18 şubat 2023 17:43

4. Begümü severdim ama tutumu doğru değil,işiniz bize de düşer falan bildiğim kadarıyla tek gelir kaynağı da sosyal medya değil düşüversin algoritman napıyım

18 şubat 2023 17:55

5. simdi girip baktim, bir insan bu sayfayi neden takip eder? Guzel giyinmiyor, sayfasi estetik degil, ilham verecek hicbir seyi yok, degisik hicbir sey göstermiyor. makyaj, mekan bile paylasmamis anlamadim yani

18 şubat 2023 18:01

6. anonim 5 +373747. yani gerçekten bu kadar vasıfsız dümdüz bir tipin bile götü böyle kalkıp kendini böyle önemsiyorsa diğerleri ne yapmasın. gerçekten merak ettiğim için soruyorum nesini takip ediyorsunuz bu kızın? güzellik deseniz asla yok hatta net çirkin yani, giyim kuşam yok siyah tayt üzeri siyah sweat giyip durmuş, makyaj zevki yok, fizik nanay. nedir yani? ben takip etmiyorum söylediğiniz kadarıyla sizin de bize işiniz düşer dediyse hele karakteri de iğrenç biriymiş. hala enkaz altında insanlar varken, millet evini barkını işini ailesini kaybetmişken söyleyecek şey mi o? sen kimsin de sana işi düşsün insanların?

18 şubat 2023 18:07

7. Son süslülere katılıyorum ve şu an kendime kızıyorum. İki siyah giyinip instagrama iliştirmediğimiz için şimdi 8/5 çalışıyoruz. Normal sıradan bir tip. Sokağa çıksanız binlercesini görürsünüz. Çıkın takipten. Motivasyon konuşmacısı demiş de motive de etmedi beni niye bunları ünlü ediyorsunuz ya.

18 şubat 2023 18:13

8. süslüler ben de çıktım, yaşıtız kendine yeni bir hayat kuruyor diye kendime yakın görüp takip etmiştim.

18 şubat 2023 19:37

9. Şu mimar kız mı