süslüler ben kendimi mi kandırıyorum yoksa erkekler gerçekten güzelden ziyade tatlı, pozitif kızları mı beğeniyor?

arkadaş ortamında hoşlandığım bir çocuk var. geçen kalabalık, toplu bir şekilde buluştuk. bir erkek arkadaşım da “ben güzel kız aramıyorum tatlı, hayat enerjisi yüksek kızlara hasret kaldık” gibi bir şey dedi. hoşlandığım çocuk da kesinlikle katıldığını, kızların genelde çok somurtkan olduğunu güleryüzlü ve tatlı kızların daha çok ilgisini çektiğini söyledi. tabi konu çat diye açılmadı, ilişkilerden falan bahsediyorduk neyse ben kendimin güzel bir kız olduğumu düşünmüyorum ama bence tatlıyım ve gerçekten güleryüzlü bir insanım. şunu merak ediyorum: gerçek fikri de böyle midir yoksa bu konuşulanlar anca lafta kalan şeyler mi? erkekler genel anlamda böyle düşünüyor diyebilir miyiz yoksa bunları duymak bana kendimi daha iyi hissettirdiği için kendimi mi kandırıyorum?

1. İnsan gibi kompleks bir varlığı 0 ve 1'lere indirdiğiniz için kaybediyorsunuz.

19 ocak 2023 17:31

2. Sscim insanoğlu güzel olanı sever kadın için de erkek için de aynı. Ama ilişkinin dinamikleri farklıdır. Güzellik yanında karakter zeka sohbet edebilme gibi bazı noktalar da güzellik kadar önemlidir. Güzellik ilişki Baştalabilir ama devam ettiren şey hepsinin bir bütünüdür.

19 ocak 2023 17:34

3. yalan tabi önüne bir seksi birde tatlı kadın koy seksi olan somurtkanda olsa seçimi ondan yana olur

19 ocak 2023 17:48

4. güzel kız aramıyorum dememiş, sadece güzel olan bir kız aramıyorum demiş, yani hem güzel hem eğlenceli hem vs........

19 ocak 2023 17:57

5. Yani güzel olan ilk basta ilgi ceker ama oturup konusamaidktan sonra ne kadar sürer o iliski?

Karsindaki o kadar güzel olmasa bile zamanla sempatik geliyo samimi ve pozitifse

19 ocak 2023 18:05

6. Bunun bir matematigi yok acikcasi, ne kadar sirret de olsa mutlu evliligi olan insanlar da var, pozitiflik sacan insanlardan yapayalniz olanlar da var yani gonul bu

19 ocak 2023 18:08

7. böyle boş boş olmayan kadınları tasarlayan erkekleri mimik oynatmadan köpek ederim tenezzül etsem diyenler +11

19 ocak 2023 20:10

8. Kızlar genelde çok somurtkan olduğunu söyleyen bir erkek hoşlanılacak bir erkek değildir bence. Büyük ihtimalle o kadınlar da somurtkan değiller, sadece hoşlandığınız çocuğa yüz vermemişler :/

22 ocak 2023 21:28