süslüler cinsel ilişki öncesi özellikle vajinadaki kılları alıyor musunuz ?

kökünden mi alıyorsunuz, makasla mı kısaltıyorsunuz? ben hiçbir zaman kökünden almadım makasla kısaltıyorum hep karşı taraftan da olumsuz bir şey duymadım. kıl tüy takıntınız var mı? aman beni böyle görmesin falan gibi? kökünden alsam daha mı bakımlı görünürüm? kökten almanın hastalıklara davetiye çıkardığını okuduğumdan beri kısaltıyorum.

1. vulvadır o vajina olsa duramazsın

5 mayıs 2020 19:12

2. Yok yaaaa o ne çocuk gibi tüysüz. Hem evet o kılların işlevi var. Kaymak gibi erkek de hiç görmedim ayrıca, neden ağda işkencesini çekeyim onlar için, olumsuz bi şey duysam kaç yazar...

5 mayıs 2020 19:17

3. normalde ben de kısaltma ya da jiletle alma yapıyordum hani hiçbirinde kökten almıyordum ama erkek arkadaşımla ilk ilişki yaşayacağımız zamanlar dehhhhşet takıntılı olmaya başladım ağdayla alıyordum ama her yerime aynayı soka soka bakıyordum gerçekten abartmıyorum tek bir kıl kalmış mı kıl köklerimde bir şeyler belli oluyor mu diye. zaman geçtikçe o kadar manyaklık derecesinde takacağım kadar bir şey olmadığını anladım ve daha rahat olmaya başladım. önemli olan temizlik her zaman, azıcık kıl tüy olsa bir şey olmaz süslü

5 mayıs 2020 19:19

4. Kaos çıkacak birazdan burada...

Ben jilet kullanıyorum ya. Parayı vurduğum gün lazere başladığım gündür.

Daha rahat ettiğim için tercih ediyorum ama geçen bir kadın doğum uzmanının yazısını okudum. Vulvanın üst kısmı için istediğinizi kullanın diyor. Yani bikini bölgesi için diyebilirim. Orada desen yaptıran bile var falan demiş. Bunun sağlığa bir etkisi yokmuş. Ağda. Jilet. Makas. Lazer. Ama dudaklara yakın bölümler ve klitoris için kesinlikle ağda vs önermiyor. Buraya kadar koruyucu etki falan hepimiz hakimiz ama asıl şu ilgimi çekti.

Klitoris çevresine lazer yaptırıp "yanan" veya jilet ile klitorisi kesen ve kuruluk sorunu çeken kadınlar çokmuş. Yani kafam karışmaya da başladı açıkçası.

5 mayıs 2020 19:25

5. Vajinanizda kıl mı var?

5 mayıs 2020 19:27

6. Ben de diğer yazan herkes gibi kısaltıyorum veya jiletle alıyorum bazen. Erkek arkadaşım ilk başlarda hep pürüzsüz olunca beni karşısına alıp konuşmuştu canım ben sübyancı değilim, tüysüz am gibi bir merakım yok diye. Benimki tüylü seviyor kısaca. Sağlık olarak da doğrusu asla kökten almamak. Ben de kısaltıyorum. Daha önce hayatımda sevgili olduğum erkeklerin hiçbirinin de tüye ilişkin bir problemi yoktu.

Ama ekşide falan herkes tüy mü ıyy falan diyor o yüzden benim erkek arkadaşlarım istisna olabilir.

5 mayıs 2020 19:28

7. Bu tercih meselesi tamamen. Ben pürüzsüz görüntü seviyorum. Çok uzun yıllar ağda yaptım. Artık kasıklarımda tüy çıkmıyor zaten. Şuanda mecburen kalan yerlere jilet yapıyorum ama aslında eşim jilettense uzun olmasını tercih ediyor.

Bir de şu dikkatimi çekti. Tüyler uzunken daha çok uyarılıyorum. Daha kolay ıslanıyorum. Belki de hassaslığı artıyor tüylerle.

5 mayıs 2020 19:30

8. Kil konusunda obsesyonlu biriyim. O yüzden agdayla alıyorum 3 günde bir her yerimi. Yakında da lazere başlayacağım. Özellikle cinsel bolgesinde kıl olan herkesten tiksiniyorum. sevgilime de aldiriyorum cinsel organını.

5 mayıs 2020 19:32

9. Anon 10, sevgilin ağdayla mı alıyor?

5 mayıs 2020 19:34

10. Süslü cinsel organini jiletle sırt bölgesini de ben agdayla alıyorum.

5 mayıs 2020 19:36