süslüler erkekler kısa saçlı kızlardan mı hoşlanıyor?

süslüler aynı arkadaş grubunda olduğum bir çocuktan deli gibi hoşlanıyorum. sınıftan bir kızın saçları beline kadar geliyordu, kız bu sabah bir geldi saçlarını omuzlarının üstüne kadar kestirmiş baya. hoşlandığım çocuk da kız için 7/10’du 10/10 oldu dedi. diğer erkek arkadaşlarım da kızı öve öve bitiremediler. yani totalde 4 erkek yorumu gördüm kısa saç beğenen genellemeye tabi tutamayız ama merak işte. bu olay hakkında birden fazla sorum var. erkekler kısa saçlardan daha mı çok hoşlanır?, hoşlandığım çocuğun bu şekilde puanlama yapması çok mu yanlış?, saçlarımı ben de o şekilde kestirsem aynı efekti yaratabilir miyim?:( evet sorduğum sorulardan kızım sen salak mısın diyebilirsiniz süslülerim ama maalesef bu aralar öyleyim

1. Erkekler bu degisiklik isini seviyor. Kisa sacli kadin on gune siliklesir ve kaybolur. Uzun gur ve saglikli sac her zaman dikkat cekiyor. Arkadasinizin saclari uzun ama sacakliysa ondan guzellesmis de olabilir.

9 kasım 2022 10:38

2. Bi erkek için saç kestirme kestireceksen kendin için yap

9 kasım 2022 10:39

3. Bele kadar gelen sac genel olarak guzel bir goruntu degil ki surekli cok cok bakimli tutup her gun sekillendirmiyorsa. Sagliksiz ve bakimsiz duruyordu buyuk ihtimal. Kestirip kiriklardan vs kurtulduysa daha fresh bir goruntu olmustur. Omuzlarin ustu uzunlugunda sac da hala uzun sayilir bence bu arada.

Geri kalan sorular icin cidden yorum bile yapmak istemedim kendiniz de demissiniz zaten bu aralar kafa gidik diye.

9 kasım 2022 10:40

4.  çok liseli imajı yarattığımı biliyorum ama üniversitede 5. Senem, son sınıfım

A2, süslü aslında saçları baya sağlıklıydı. bir arkadaşım, kendisinden saç için tavsiye vs almıştı 2-3 ay önce ama bizim pek samimiyetimiz olmadığından soramıyorum saçlarını neden kestirdin diye:)

A3, süslücüm haklısın ya, keşke ben de bir an önce bu düşünce tarzını hayatımda uygulamaya geçirebilsem

A4, dediğim gibi saçlar sağlıklıydı süslüm bide omuzların üstü derken sadece boynunu kapatıyor saçı o kısa sayılmaz mı?

Cevaplarınız için de ayrıca teşekkür ederim:)

9 kasım 2022 10:48

5. kızlar gerçekten salak mısınız ya kızın yüzüne kısa saç daha çok yakışmıştır belki sana yakışmaz yani ne bu 15 yaşında liseli sorusu gibi

9 kasım 2022 10:48

6. Genellemeler yanlıştır benimki de uzun saç seviyor mesela bence diğer anonimin dediği gibi değişiklik yaptığı için farklı gelmiştir bir de bakımsız cali süpürgesi gibi uzunsa daha sağlıklı gözükmüstur tahminen

9 kasım 2022 10:49

7. Bence yakıştığı için böyle bişey denilmiştir. Mesela bana da saçım azıcık uzasa mesela göğsümün üstüne doğru gelse herkes mutlaka söyler yine kısa yap sana çok yakışıyor diye. Ben genelde bob kullanıyorum ense açık ama çok hızlı uzuyor hemen omuz boyuna geliyor. Sık sık kesiyorum o yüzden.

9 kasım 2022 11:06

8. Uzun sac eger bakimliysa en az makyaj kadar cok degistiriyor insani, yani bir kamuflaj gorevi goruyor. Ama kisa sac sadece gercek guzellere yakisiyor cunku yuzu ortaya cikariyor. Bir insan kisa sacla daha cok dikkat cekiyorsa gercekten guzeldir, grubunuzdaki erkeklerin yorumu bu yuzden olumlu olmus. Yoksa orta/alt seviye icin her zaman uzun sac kazanir, dedigim gibi sac kamuflajdir.

9 kasım 2022 11:13

9. Suslu birincisi bence bele kadar sac cok kotu duruyor. Bazi erkek arkadaslarimin da tuhaf buldugunu biliyorum. Dalga bile gecmislerdi. Genelde uzun sac sever erkekler evet ama yuzle alakali bir durum. Alexa chung mesela, bana gore asiri guzel bir kadin ve hep kisa saclari. Uzun sacli hali asiri silik. Kendi de diyor zaten yakismadigini. Ama yuzu yuvarlagimsi, dolgun birine kisa sac pek olmuyor bence.

Benim de omrun boyunca dirseklerimde oldu hep saclarm ve herkes bayilirdi. Kadin erkek. Ama gecen bahar bi bay geldi bana, icim daraldi, degisiklik istedim ve sacimi omuzlarimin ustunde kestirdim ben de pat diye. Inanilmaz mutluyum cunku cok yakisti. Herkes bayildi. Daha da cok dikkat cekmeye ve daha cok iltifat almaya basladm. Cenem jawlanim falan uygunmus, yuzum kisa saca cok gidiyormus oyle soyluyorlar. Yani uzun lafin kisasi, yuzunuzle tipinizle alakali diyenlete katiliyorum. Ama yenilik, degisiklik cook guzel.

9 kasım 2022 11:59

10. Ülkede uzun saçına bakım yapıp kullanan bir allahın kuluna rastlamadım. Bi tara, şekillendir hani illa ısı kullanmak zorunda da değilsin geceden ör en basitinden ve düzenli kestir uçlarını. Gördüğüm en iyi uzun saç babaannemin kız kardeşine aitti. Kadın 75ine geldi hala bebek gibi bakıyor saçlarına.

9 kasım 2022 18:51