süslüler evde saç boyama tecrübesi olanlar( sarı renk) bakabilir mi?

süslüler doğal saç rengim açık kumral hiç boyamadım boyatmadım bilgisizim yani. şunu sormak istiyorum aynı markanın iki farklı rengini karıştırırsam sonuç nasıl olur sizce ( garnier 8 ve 111 numara)

1. bir de kaşları boyamakla ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

2 mayıs 2020 09:25

2. hayır karıştırmayın direkt garnier 111i sürün güzel bir sonuç alacaksınız ben de o boyayı uzun süre kullandım kendi saçım 7.1 civarında sizin gibi açık kumral. 8 çok koyu kalır anca turuncu yansımalı bir saç elde edersiniz, tek fark bu olur. kaşlarınız için de kulak çubuğu ile sürüp 10-15 dakika bekletebilirsiniz deriniz alerjik olabilir dikkatli olmakta fayda var ama kaşta turuncu yansımalı açılıyor ve hoş durmuyor. kaşlarınıza dokunmayın bence

2 mayıs 2020 09:43

3. Anonim 2, siz 7.1 saça nasıl bir sonuç ettiniz acaba? Saçınız yıprandı mı, rengi nasıl oldu

2 mayıs 2020 09:58

4. süslü peki sonuç doğal bi sarı mıydı 50 yaş teyze sarısı olmasından korkuyorum

2 mayıs 2020 09:58

5. saç tipimle başlayayım ince telli ve oldukça yağlı bir saç. ince telli saç ne kadar fön vb tutmasa da sönük dursa da saç boyasını kaldırır. ben de boyamadan önce iki üç gün saçımı yıkamıyorum ki o doğal yağlar saç dibimi korusun. size de böyle yapmanızı tavsiye ediyorum. temiz saça boya olmaz. saçım boyasızken de çok kabaran ve ipek gibi durmayan bir saçtı, kolay açılmama dışında bir olumsuzlukla karşılaşmadım saçlarımı sırasıyla turuncu-sarı-platin-mavi ve pembeye boyamama rağmen. en son da gözümü karartıp ya bu insanların saçı harbiden kopuyor, bende neden yok diyip saçımı bleachledim ilk kez. yine bir yıpranma yok. ben saçımı 1.5 sene kadar turuncuya boyadım 7.77 tonuna. o renkten defalarca 10,1 ve 12.1 gibi renklere boyayarak turuncuları kapatmaya çalıştım çünkü kızıl tonları kurtulması zor. size bu adımlardan bahsetmeme sebebim sizin zemininizin benim diplerimle aynı olması. elde ettiğim sonuç oldukça doğal duran açık bir sarı oldu, gri yansımalı bir boya bu garnier 111 yani mavi boya vb koyup daha da soğuk hale getirmeyin saçınızın rengini mahveder. ten renginiz soğuk alttonlu beyazsa kesinlikle garnier 111i tavsiye ediyorum. garnier 111e muadil olabilecek boyalar da palette 12.1 ve 10.1. boyaları asla karıştırmayın, ikişer tüp alın saçlarınız uzunsa. saçımı bleachleyeyim iyice apaçık renk olsun derseniz neva color'ın pudra açıcısını öneririm ama saç boyamada deneyimli birisine boyatmanızı öneriyorum zira yama yama olma riski var hızlı yapılmadığında. umarım açıklayıcı olmuştur. bir de saç nasıl düzgün boyanır videosu bulmaya çalışacağım sizin için, genelde hot roots denen diplerin daha açık olduğu çirkin görüntü oluyor evde boyanan saçta

2 mayıs 2020 10:15

6. Ay canım süslüm ne detaylı ne güzel yazmışsınız. Çok teşekkürler, çok bilgilendiriciydi.

2 mayıs 2020 10:21

7. rica ederim umarım yardımcı olabilmişimdir :* ben saç boyamayı çok seviyorum benim için terapi gibi oluyor, bu karantina döneminde sizin de biraz mutlu olmanızı çok isterim. (link: https://www.youtube.com/watch?v=p5KoEWaVSjo şu videoya bakarsanız) fikir sahibi olabilirsiniz. ense köklerinden başlayıp ense üstlerine çıkın, sonra kulaklarınızın arkasını yapın yukarı çıka çıka. sonra diplere geçin ve diplere bol bol boya yedirin, ince bir şerit olarak saçı ayırıp arkalı önlü boyayın sonra diğer yerlere de aynısını uygulayın. saçınızın her yerine bolca sürdükten sonra 40-45 dakika bekleyip duşa girersiniz. saç derinizi biraz irrite edebilir benim de ilk seferimde öyle olmuştu. karıncalanıyor ve kızarıyor ama çok rahatsız edici boyutta değilse normaldir. duşta çok sıcak olmayan suyla saçınızı yıkayın, ben şampuanlamıyorum boya saçımı tertemiz yapıyor diye. kimi kuaför de bunu öneriyor. sonra kreminizi sürüp beklersiniz ve kurutursunuz her zamanki gibi. bir de ince bir fırçayla çalışırsanız daha güzel olur, diğer türlü şerit şerit olabiliyor her yere boya sürseniz de

2 mayıs 2020 10:27

8. Süslüm gerçekten çok teşekkürler. Videoyu hızlıca izledim, birazdan daha tamamını izleyip saç boyama videosu cennetinde kaybolabilirim...(gizlinot: Bayılıyorum bu videolara) süslü benim saçım açık kahverengi (oksijenli suyla açıp boyadım yani cidden kahverengi) ve inanılmaz turuncu yansımalar var. Bu boyayla saçım platin gibi olmaz değil mi çünkü bana hiç yakışmaz o renk. Hem turuncular kapansın (büyük ölçüde tabii tamamen değil) hem de doğal bir sarı olsun istiyorum. 8.1 in kutusunda görünen sarı çok doğal mesela onun gibi bir şey mi oluyor rengi?

2 mayıs 2020 10:35

9. Soru sahibi süslüm, kaynak yaptığım için çok özür dilerim

2 mayıs 2020 10:40

10. yok platin saça evde ulaşmak gerçekten çok zor, en fazla açık bir sarı elde edilir hele açmadan. tek isteğiniz kızıllardan kurtulmaksa önce bir cila yapmayı deneyin isterseniz. kahverengi dediğiniz rengin en açığı 6 civarındadır, açık sarılarsa 9-10. illa turunculaşacak yani 8e de boyasanız. cila için gözden çıkardığınız bir saç kremine neva colorın yoğun mavi boyasından bir nokta ekleyip birazcık ılık su katın, kıvamı çok katı olmayan ama pudingden sıvı olan bir karışım olması lazım. 5-10 dakika bekleyin bakalım o turuncular ne hal alıyor. baktınız turuncular kırılıyor bu işlemi iki üç kere deneyebilirsiniz. sarı saç insanı gerçekten yorgun ve yaşlı gösteriyor. benim kendi rengim kahverengi olsa sanırım doğal kullanırdım. bir de dibiniz geldiğinde gözünüze çok kötü gelecek ve sürekli saçınızı boyatacaksınız ki hem zaman hem masraf

2 mayıs 2020 10:45