süslüler, iki gün sonra nişanım var. nişanda ne konuşulur, sizin nasıl geçti merak ediyorum :) ?

mesela duygusal mıydı? biz uzun zamandır bekliyoruz bu anı, duygusal olur mu mesela? benim isteme - söz -nişan bir arada olacak.

1. Suslucum benimde senden 1 hafta sonra nisanim ve ayni seninki gibi hepsi bi arada olacak:) akış nasil ilerliyor takipteyim +1 :)

28 haziran 2018 10:51

2. yok hiç duygusal falan olmuyor. birden eve bi sürü amca teyze doluşuyor o hengamede bir şeyler oluyor bitiyor. olayın manevi boyutundan çok "misafirin çayı bitmiş" havası hakim oluyor 10dk sonra. umarım sizinki daha güzel geçer.

28 haziran 2018 10:59

3. Şimdiden tebrik ederim:) aslında biraz ailelere bağlı, benim sözüm evde olmuştu kalabalıktan duygusal durumlar söz konusu olmadı. Aileler birbirini tanımak adına muhabbet ediyorlar, kahve sunumunda gözler damadın üzerinde oluyor, genel olarak bol gülümsemeli, bol muhabbetli geçmişti. Söz, nişan, kına gecesi, düğün merasimlerinde en duygusal an düğün günü evden ayrılırken anne-babayla 'vedalaşma' sırasında oluyor. Kırmızı kuşağı - her ne kadar istememiş olsam da-(kına ve kırmızı kuşak bana saçma gelir hep, sırf annem mutlu olsun diye yaptım ikisini de) babam bağlarken çok ağlamıştım, bir de düğün sonunda ailemi düğün salonunda arkamda bırakıp gitmek beni çok etkilemişti. Aslında öncesinde 'sevdiğim adamla evleniyorum, ağlamam kesin.' diyordum ama öyle olmuyormuş. Kına gecesi ise çok komik, kına yakılırken etrafında onlarca kişi var ve senden ağlaman bekleniyor, ben moda girip ağlayamamıştım:) Balayı dönüşünde ise sanki eşimle hala sevgiliymişiz de ailemin evine gidecekmişim gelmişti.

28 haziran 2018 11:00

4. iyi saattesiniz inşallah

havalar

tayyip

plase: bilimum sağlık sorunları

28 haziran 2018 11:04

5. kızçeler hepinizi çok çok öpüyorum. beni güldürdünüz mutlu ettiniz :) zaten mutlu olasımda var ya benim :)

inşallah cok güzel geçer. :) ve umarım siyaset konuşulmaz. babam konu hakkında cok tecrübesiz. daha önce böyle bir ortamda hem bulunmamış hemde tek kızıyım :) siz böyle hengamede bir anda olup bitiyor diyorsunuz ya inşallah öyle olur :) heyecandan şimdi bile bayılacak gibiyim. ve Takipteyiiiiim :) <3

28 haziran 2018 12:12

6. Suslu ben ilk anonim senden 1 hafta sonra nisanlanacak olan. Ikramlik neler yaptiniz acaba?bide kac kisi olacaksiniz. Biz 50 60 kisi olucaz evimiz kucuk degil aslinda ama cok sikismaktan korkuyorum😄

28 haziran 2018 12:32

7. Benim de aynı sekilde tek seferde olmustu süslü. Sadece isteme sonrasi yuzuk takilirken birkac dakika duygusala baglayanlar oldu :) onun disinda hengame kalabalik icinde geçiyor. Herkes kendi arasinda konusuyor bir sure sonra. Nerelisiniz, neredensiniz muhabbeti cok döndü biz de :d ama eglenceliydi ozellikle tuzlu kahve muhabbetinde cok güldük :) arada munasebetsizlik yapan akrabalar cikabilir iki taraftan da. Hic umursamayin keyfinizi bozmayin onlara da gulunup geciliyor. Mutluluklar dilerim, gönlünüzce olsun.

28 haziran 2018 12:37

8. 1.Anonimcim ; biliyorsun şimdi nişan masası süsleme furyası var. Bnde katıldım ona :) jardinyerler falan. küçük jardinyerlerin üstüne gümüş mor parlak drajeler aldım onları koyacagım. Nişan pastası bir de, lakin nişan pastası biraz sıkıntı benim için hala ayarlanmadı ve 300 TL en düşük fiyat ve şeker hamurlu. ben öyle istemiyorum. onun dışında baklava var. onlar getirecekler. Çayın yanında ikram edeceğim. Cupcake falan düşündüm sonra vazgeçtim masa şimdiden full doldu süslüşüm :)

28 haziran 2018 13:44

9. Sevgili Ponyo ; dilerim hep mutlu olun :) şimdiden cok kalabalıklaşıyoruz. herkes gelmek istiyor. :) elbette kimsenin gönlü kırılmasın lakin boşboğaz insana da tahammülüm yok. babam şimdiden gergin. Allah kolaylık versin :)

28 haziran 2018 13:46

10. Sevgili 9. Anonimcim; sevdiceğimle ve ablası eşi falan gençlerle nişan sonrası gezmeye gideceğiz. umarım çok güzel geçer. Hep mutlu olun yorumunuz için teşekkürler :)

28 haziran 2018 13:48