süslüler istanbul moda akademisi için ne düşünüyorsunuz?

çevrenizden,tanıdığınızdan duyduğunuz giden/duyan/bilen var mı? çok fazla yorum bulamadım

1. Ben gittim süslü yardımcı olabilirim

14 ağustos 2019 23:12

2. Aa süper anonim 1 :) nasıldı? Ben moda tasarım düşünüyorum. Eğitimi gerçekten iyi mi? Şuan çalışıyor musun?

14 ağustos 2019 23:13

3. Ben moda editörlüğü eğitimi aldım eğitmenler ve ortam çok hoşuma gitti ve arkadaş edindim severek gittim şuanda çalışmıyorum yeni mezunum biraz kafamı dinliyorum ama yakın zamanda dergilere mail atıcam

14 ağustos 2019 23:15

4. Ben kararsız kaldım aslında. Moda editörlüğü de güzel. Düşünmüyor değilim. Sence tasarım mı editörlük mü:) biraz kişiye bağlı bir soru oldu ama:) çok sevindim arkadaş edinmene. Ortamı güzel diyorsun.

14 ağustos 2019 23:18

5. Bu arada yazmayj unutmuşum umarım istediğin bir iş bulursun:)

14 ağustos 2019 23:19

6. İma ya dair pek bilgim yok ama vakko esmod un ima dan kat kat iyi olduğunu duymuştum, eğitim ve öğretici kadrosu açısından söylüyorum. Deneyimleme fırsatım olmadı. Vakko esmod da stilistlik ve tasarım eğitimi almak istiyordum ta ki yıllık eğitim fiyatının 42 bin tl cik olduğunu duyana kadar :d

14 ağustos 2019 23:38

7. Ya ben hep moda dergisinde çalışmak istediğim için tasarım bölümünü hiç araştırmadım ama bildiğim kadarıyla vakko da editörlük yok tsarım ve styling var styling eğitmeni de ceylan atınç imadaydı ama vakkoya geçti editörlükte genelde eğitmenler vogue elle elele gibi dergilerden

14 ağustos 2019 23:42

8. Süper o halde :) yaa keşke biraz geç başlasaydı o tarihlerde ameliyatta olacağım 1 ay geç olsaymış keşke:) peki anonim 1 süslü,yani sizin dışınızda başka sınıf var mıydı? İnşallah kasımda falan açarlar ya. Bu arada arkadaşların nasıl tiplerdi? Genel olarak kalitesi iyi sanırım

14 ağustos 2019 23:50

9. 4. Anonim esmodun moda tasarım bölümü imaya göre daha uygun geldi 8.500 tl. 42 falan nedir dudağım uçukladı resmen

14 ağustos 2019 23:51

10. Soru sahibi vakko esmoddan fiyat alabilmek için çok çabaladım ama olmadı, en son buraya baktım burada bir soruda gördüm bu fiyatı. Soruyu bulabilirsem link ekleyeceğim

14 ağustos 2019 23:54