süslüler merhaba twitter dan geliyorum çok kötüyüm ?

(link: https://twitter.com/kacaksorunu/status/1531261929737572354?s=21&t=j_rehkz-wmzviyto4xzpzq )

1. Dünyanın her yerinde türlü türlü şiddet sapıklık içeren şey var. Bu da onlardan birisi. Twitter'da buna benzer şeyleri anlatan belki onlarca yüzlerce flood var. Hepsini açar okursak kötü olabiliriz ve bunun kimseye faydası yok. Amacınız nedir tam olarak?

31 mayıs 2022 23:21

2. Bugün gerçekten çok kötü oldum bebek olayı, galatadaki yanan adam, bir de bu... Gerçekten artık psikolojim kaldırmıyor. İçimde büyük bir korku oluştu dışarı adım atmak dahi istemiyorum

31 mayıs 2022 23:21

3. Çakı ve biber gazı aldım dün resmen işgal ediliyoruz sinirlerim bozuluyor bunu izleyince daha çok bozuldu

31 mayıs 2022 23:31

4. Amacım ne mi işgal altındayız iyi misiniz siz ya!!

31 mayıs 2022 23:37

5. Allah belalarını versinn orr.bu çocukları pislikler. Irkçlıksa ırkçılık Türkiye sınırı bittikten sonraki doğu ve güney kısımdaki pisliklerden nefret ediyorum. Entegrasyon ya da başka b*k ülkemde bu pislikleri istemiyorum.

31 mayıs 2022 23:40

6. Eh yeter be her seferinde de aynı şeyler yazılıyor. Ne yapabiliyorsunuz hanımlar anlatın bana lütfen? Hepimiz tedirginiz zaten ama en azından dışarı çıktığımda 200kişinin tecavüzüne uğrayabileceğim ihtimali gelmiyordu aklıma artık bu da gelecek. Sıktınız artık. Yeter cidden. Burada bunları yazıp vahlaştığınız kişiler zaten her şeyin farkında zaten Twitter'da her şeyi okuyor. Kıyıda köşede kalmış başka sapık ayinler varsa onları da paylaşın onları da bilelim bu sağlıklı beslenmemize fayda sağlayacaksa taciz tecavüz bitecek sokakta özgürce yürüyebileceksek buyurunuz.

1 haziran 2022 00:25

7. Ve belki de sürekli sürekli aynı kişiler yapıyor bunu