süslüler reçetesiz antidepresan alabilir miyim eczaneden?

zaten kullanıyorum aylardır ama ilacım bitti malum hastaneye de gitmek istemiyorum şu durumda ilacı da yazdıramam verirler mi yani? selectra kullanıyorum bu arada

1. Biten ilacın kutusunu gösterirsen verirler belki

12 ocak 2021 21:26

2. Eczacıyım, normalde pek vermiyordum ama pandemi ortamında insanlara gidip yazdırın diyemem. Sgkdan aldıysanız ilaç geçmişinde çıkıyor oradan kontrol edip veriyorum.

12 ocak 2021 21:27

3. Ben hep reçetesiz alıyorum

12 ocak 2021 21:34

4. vermiyorum diyenlere falan bakmayın bir tanesi vermezse üç tanesi verir ilacı, reçetesiz satılan çok fazla antidepresan var yani alabilirsiniz ama kullandığınız ilaç reçetesiz satılmıyor da olabilir.

12 ocak 2021 21:46

5. Laroksil alıyorum ben, kimse reçete sormadı. Ha ayda bir kullanıyorum uyutucu etkisi için sadece.

12 ocak 2021 21:48

6. hiç reçete falan sorulmadı bana bir sürü eczaneden aldım. hatta bir keresinde haftasonu bitti ilacım, polisleri aradım onlar aldı geldi eczaneden. onlar bile rapor sormadı.

12 ocak 2021 21:57

7. Alabilirsin yıllar önce alıyordum şimdi hiç sormazlar

12 ocak 2021 22:14

8. İlden ile degisir bence. Yazin arkadasim istanbulda recetesiz alabildigi ilacini tekirdagda il saglik mudurlugunden eczanelere gelen yazi sebebiyle alamadi.

12 ocak 2021 23:11

9. Veriyorlar süslü ben de selectra kullanıyorum. Gidip 50 mg selectra alabilir miyim diyorum direkt.

12 ocak 2021 23:31