süslüler sarışın ve renkli gözlü olmayan,  güzel bulduğunuz ünlüleri paylaşır misiniz?

1. Hande erçel, Esra bilginç,

17 temmuz 2024 23:24

2. melisa aslı pamuk

17 temmuz 2024 23:31

3. Thalia

17 temmuz 2024 23:33

4. güzel diye kaportayı estetikle toplatmış copy-paste varoşları yazmanıza da patladım dsjkadn

monica belluci

yasmeen ghauri

naomi campbell

beyonce

eva longoria

jessica alba

18 temmuz 2024 00:05

5. Zeynep sever, Monica belluci, devrim Özkan, Melis Sezen, Merve boluğur delirmemiş hali

18 temmuz 2024 00:17

6. Ezgi eyuboglu

18 temmuz 2024 00:25

7. Başıma birşey gelmeyecekse yaprak dökümü neclanın son sezondaki hali. Özellikle ali sarperle ayrılmak üzereyken o halini açın izleyin,resmen bir tablo gibi. Estetikli halini üçe katlar

18 temmuz 2024 11:11

8. çok bilinmiyor ama çağla boz.

18 temmuz 2024 11:28

9. Zeynep çamcı özellikle beni böyle sev zamanları. Ben açıkçası beyaz tenli kara saçlı kara gözlü bie kızın güzelliğini tüm sarışınlara tercih edebilirim.

Yeni nesilden Özge yağız, o kız doğalken daha güzeldi bence ama gereksiz bir estetik furyasına bulaştı.

Aşkı memnudaki Elif, neydi kızın adı unuttum eda bir şey. Çok güzel bence. Dizide de Bihter'le kapışacak tek kadındı.

Müjde uzman da baya güzel, lucifer dizisindeki maze ilk sezonlar hele ekrana bakıyordum öyle hayranlıkla.

Nesrin cevadzade de aynı şekilde güzel. Başka düşünüyorum yabancı kim olabilir diye aklıma gelmedi. Ha anne hathaway benim için tanrıça kategorisinde mesela. Özgü kayayı ben hiç beğenmiyorum full estetik zaten.

18 temmuz 2024 11:42

10. Sarisin ve renkli gozlu olmayanlari guzel bulmam.

18 temmuz 2024 12:50