süslüler selam, bu soruda sjwler tarafından lince uğrayacağım ama mutlaka bana katılanlar da olacaktır?

bir çiftle tanıştım. erkek dutch kadın indian. erkek çok yakışıklı biri. kadın da bildiğimiz hintli. günlerdir bu kadın bu adamı nasıl tavlamış diye düşünüyorum. iki de çocukları var adam elinden geleni yapsa da (tahminimce) veletlere kendinden bişey katamamış. sorum şu ki: sizce bu adam bu kadında ne bulmuş olabilir?

1. Irkçı ve kıskançsın

1 şubat 2023 23:57

2. Linç başlasın o halde ajajkals

Sende olmayan birşey,

Capslock -  i n s a n l ı k - capslock

2 şubat 2023 00:03

3. Ss şaka bir yana ben de aynı şeyi düşünüyorum. Ki Avrupalılar bizden misli ile ırkçı, dutchlar en az naziler kadar ırkçı yani. Ailesi, çevresi nasıl karşılıyor, bu adam nasıl sevgisine bu kadar sahip çıkıyor yada dahası o kadının neyini seviyor ben de bilmiyorum. Kadın priyanka chpora, deepika padukone fln değilse tabi ahaksls.

2 şubat 2023 00:06

4. Bildiğimiz hintli derken? Çünkü bildiğimiz hintli birkaç kişiyi tanıyorum birbirlerine benzemiyorlar.

2 şubat 2023 03:50

5. yıllardır yurtdışında farklı ülkelerde yaşayan, ailesinde yabancı damat olan, kac senedir sevgilileri yabancı olan biriyim. Bunu diyerek başlayayım, "hicbir ülkenin popüleri tutup da baska ülkeden biriyle evlenmiyor". denildiği gibi gelişmiş ülkelerin eğitimi yüksek vatandaşı "daha irkci". Onların bu iliskileri kabul etme ihtimali, eğitimsizlerinden daha az. fakir ülke vatandasiyla evlenenler, sosyal olarak kendi ülkesine uyum sağlayamayanlar oluyor. Mesela Avrupa'da herkes bilir, asosyal, kadini ikinci sınıf insan olarak goren, sosyal bakımdan sorunlu bir insansan ya Rusla  ya da dogu/guney asyaliyla evlenirsin. biraz daha sosyalsen Güney Amerikalıyla evlenirsin. Avrupa'da iyi bir üniversitede okudum. Benim okuduğum yerde, çoğu asyaliyla (hangi ülkeden gelirse gelsin) kimse muhattap olmazdı. Ortamda Asyalı varsa arkasından dalga geçilirdi. Bunlarin dışında sununda eklemeliyim ki batı Avrupalılarda ortama erkek tipi turkiye'dekinin cok üstünde. İnsan bu tipte birini görünce yanındakine şaşırıyor, ama zamanla gözün alışıyor. Artık ilk başta cok yakışıklı gelenleri ortalama görmeye başlıyorsun. "Bu yakışıklı adamın yanında bu kadının isi ne " diye düşünmüyorsun.

2 şubat 2023 08:47

6. ayy anonim6 hatırlıyorum seni, birkaç soruya daha baştaki tanımlamanı yazmıştın uzun uzun yok ailemde var yok sevgililerim bilmemne, sonra asyalılarla dalga geçiliyor falan yazmışsın arkasına yine sdlfjsd senin ailen çevren çomarsa biz napalım, ne kadar dar ve sığ düşünceler bunlar ya. sana kendi seviyene göre tipler denk gelmiş demek ki, aklı başında her insan utanır senin yazdıklarını okumaktan ve haline üzülür. bi kere asyalı waifu baya havalı bir şey, avrupadaki asya hayranlığından hiç haberin yok. klasik sarı saç mavi göz de orada bol olduğundan esmer beğenilerinin yüksek olduğu da genel geçer bilgi gibi bi şey, oryantalizmden dolayu multikültürel olmak da baya hip bir şey eğer yaşlı alman teyze çevrenden çıkabilsen görürdün. egzotik olan güzel geliyor her yerde olduğu gibi, ay neyse gerisine cevap bile veremeyeceğim, her soruya yapıştırma şu baştaki tamlamanı aşırı cringesin ve yazdıklarını ortalıkta söyleme asyalılar gibi senin de arkandan dalga geçerler alsfjs

2 şubat 2023 11:24

7. normal bi seymis gibi yazmaya utanmadin mi a6 asyalilarla dalga geciyormus herkes ay gotum. turklerin imaji cok iyi cunku dikkat et senin de arkandan turk diye dalga gecmesinler. boyle tiplere yaranmaya calisiyorsun kesin orda yazik

2 şubat 2023 11:39

8. ben de yurt disinda yasiyorum, yaklasik 10 yildir, ve anonim6 ya katiliyorum. her yerde oldugu gibi, farkli kulturlerin oldugu evliliklerde, hangi ulkeden olmaktan bagimsiz olarak, sosyal ve kulturel olarak ayni seviye yakalanmadiysa, malesef bir sekilde bir tuhaflik oluyor. her ne kadar yil 2023 olsa da gercek hayat, internetteki kadar liberal ve sosyal olarak adaletli degil malesef. bu nedenle anon6 nin yazdiklari dogru. ben de konuyla ilgili bircok olaya sahit oldum. ornegin, asya, ozellikle guney ve guney dogu asya'dan gelen insanlar genel olarak avrupa'da (ve avrupa'ya turkiye'yi de dahil ediyorum cunku sosyo-kulturel olarak en yakin oldugumuz kita bu) hor goruluyor, bu bir gercek yani. insanlarin yedigi yemekten tutun, aksanlarina, beyaz ten takintilarina, giydigi kiyafetlere kadar "sakasi" gayet yapiliyor. dogu avrupalilar da benzer sekilde. kadinlar gold digger ya da hayat kadini, erkekleri ise hirsiz ve alkolik olarak genelleniyor yani. tabi ki turkler icinde ozellikle tarihi olaylardan kaynakli genellemeler var. ama bunlar diger avrupa ulkelerinin stereotiplerinden farkli bir seviyede degil.

2 şubat 2023 12:29

9. Sokakta gördüğüm eli yüzü düzgün asyalı (üni çağı) kızların yanında neredeyse hep bir avrupalı erkek arkadaş vardı ve ilik gibilerdi. Özellikle bir ilgi olduğunu düşünmüştüm açıkçası. Bu cevaplar şaşırttı.

2 şubat 2023 12:43

10. Sjwler dediğin ırkçılığa karşı olanlar mı?

2 şubat 2023 12:48