süslüler seviştikten sonra sevgili olan var mı aranızda?

yani benim iki arkadaşım bu şekilde başladılar ilişkilerine ve gayette güzel devam ediyo ilişkileri. sizin aranızda seviştikten sonra sevgili olmaya doğru gideniniz var mı?

1. seks yapmadan sevgili olmam.

24 eylül 2020 21:47

2. Ben. Evliyiz hatta şimdi,10 yıllık.

24 eylül 2020 21:48

3. İlişkiler zaten böyle başlamıyor mu ya

24 eylül 2020 21:50

4. Cok olaganustu bir durum degil yani bir cok insan bu sekilde baslayabiliyor. Sevgilimle tek gecelik iliski olarak baslayip aradan gecen zamana, mesafeye ve bir suru baska olaya ragmen sonucta  bugunlere geldigimiz bir hikayemiz var mesela.

24 eylül 2020 21:58

5. Sevişerek başladık 6 yıl birliktelik ve şimdi evliyiz. Sadece sevişmek isteyen taraf bendim üstelik. Gelirim giderim adını koymayalım falan demiştim. İlk tanıştığımız günden sonra günlerce birlikte olduk abartısız her gün ama sevgili olmak istemiyordum. Sonra nasıl oldu olay buralara geldi bilmiyorum :)

24 eylül 2020 22:02

6. Tek gecelikle başlayan +1

24 eylül 2020 22:02

7. +1 ama bizimki takılalım modunda değildi bayağı hoşlanmıştık. anlaşırsak sevgililiğe gider diyorduk. çok iyi anlaşıyormuşuz.

24 eylül 2020 22:21

8. ben varım 3. buluşmada seviştik ertesi günü artık sevgili olmuştuk 4 yıldır birlikteyiz.

24 eylül 2020 22:35

9. cevapları şok içerisinde okudum. benim dışımda herkes böyle mi başlıyormuş.. çok mantıklı ama cesaret edemem sanırım, ama heves ettim vallahi

24 eylül 2020 22:49

10. Suslu bir geceyle baslayip iyi giden iliski de vardir. Tinderdan tanisip evlenen de .

Ama goruyorum ki bunlari goren bazi genc susluler kendini hazir hissetmeden, romantik beklentilerle kendini birlikte olmak zorunda saniyor. Sirf karsisindaki erkek istiyor diye. Baska kizla sevisir gider diye. Adam mesaj atmayinca da bunalima giriyorlar burada.

Daha sonra sevgili oluruz diyip olmayan ve fuckbuddysine asik olan cok fazla suslu de gordum. Kalbini ve mantigini birlikte dinle derim.

Bunlari demeye geldim herkese hayirli seksler,iliskiler

24 eylül 2020 22:53