süslüler sizce ağırbaşlı olmak mı yoksa cıvıl cıvıl, enerjik bir insan olmak mı insanlar üzerinde daha olumlu bir etki bırakıyor?

sb

1. ben kendim cıvıl cıvıl olduğumdan sakin insanların yanında sıkılabiliyorum bir süre sonra

18 ocak 2022 22:41

2. cıvıl cıvılları seviyorlar, ağırbaşlılara saygı duyuyorlar

18 ocak 2022 22:42

3. Süslü bence her ikisinden de biraz olmak gerekiyor ya. Her zaman cıvıl cıvıl olan veya her zaman ağır başlı olan insan da yorucu geliyor bana:d

Mesela bi arkadaşım var, kendisi hem cıvıl cıvıl hem de ağır başlı biri bana göre. Sohbet ettiğinizde sesinden pozitif bir enerji alıyosunuz, konuşurken sık sık gülümsüyor ve ama aşırıya kaçan o enerji patlaması kaynaklı bir jest-mimik yok smcmdmf kendisiyle oturup sakince sohbet de edebiliyoruz, saçmalayıp gülebiliyoruz da. Her zaman cıvıl cıvıl olan insanla uzun süre ciddi bir şey konuşamıyosunuz ya da ağır başlı insanla saçmalamak da fazlaca kısıtlı olabiliyor.

18 ocak 2022 22:57

4. Ortası.

18 ocak 2022 22:58

5. süslü kendin olmak en önemlisi. cidden zorlama biri olmak direkt farkediliyor ve insan hemen soğuyor. insanın en doğal hali her zaman daha çekici oluyor.

19 ocak 2022 09:36