süslüler sizce nisanda üniversiteler açılacak mı?

ne düşünüyorsunuz ne yapıcaklar sizce?

1. açmayacaklar bunlar heveslenmeyin hiç kyklara depremzede göndereceğiz bahanesiyle kapanış o kapanış.

21 mart 2023 12:43

2. Kaldı şurada iki ay bayram falan girecek bir de araya sanmıyorum açılacağını açılmasın da zaten ama emin değilim üniler hazırlık yapıyomuş duyduğuma göre

21 mart 2023 12:45

3. ya sınavları hayatta online yapmazlar diye düşünüyorum ben zaten açmak isteyen bir sürü üniversite var ne olucak acaba

21 mart 2023 12:53

4. Niye yapmasınlar ki online pandemide yaptılar

21 mart 2023 12:59

5. bizim hocalar online sınava çok karşı kopya sebebiyle o yüzden ben hiç sanmıyorum :((

21 mart 2023 13:01

6. sizin hocalar mı kara veriyor açılıp açılmayacağına?

21 mart 2023 13:03

7. çok şükür ki onlar karar vermiyor.. ama sınav için okula çağırma ihtimallerinin çok yüksek olduğunu söylüyorlar bu da bana çok saçma geliyor. açılıp açılmayacağı ne zaman belli olacak acaba

21 mart 2023 13:05

8. hocalarım açılma ihtimali var diyor ama ben açılmasını istemiyorum en azından hibrit olsun gidebilenler gitsin. ben başka şehirde yaşıyorum yurtta kalıyorum. eğitim açısından online da bir fark olmadı benim açımdan, aksine yurtta oda arkadaşlarımdan dolayı dersime odaklanamıyordum. bu dönem bu şekilde kapanır umarım.

21 mart 2023 13:49

9. bizimkiler sınavları yüz yüze yapacak süslüm sonra online devam etse çok saçma olur bence

21 mart 2023 14:11

10. iki ay icin acacaklarini hic dusunmuyorum