süslüler soruyu yoruma yazacağım ?

sy

1. süslüler şöyle ki ben gerçek hayatta olmasa da mast yaparken porno filmleri hep bdsm kategorisinden daha sert videolardan seçiyorum. gerçek hayatta asla yapmayacağım şeyleri izleyip yükseliyorum ve artık soft sevişmeli video gördüğümde etkilenmiyorum bile kendimi kötü hissediyorum fazla izlediğim için mi böyle

21 mart 2023 17:59

2. evet süslü muhtemelen... biraz azaltmaya çalış düzelecektir.

21 mart 2023 18:16

3. Adi ustunde fantazi bu. Ben de aynen dediginiz gibiyim gercek hayatta hic istemeyecegim yapmayacagim seyler o anda yukseltiyo. Mantigi nedir bilmiyorum :d soft ve boyle duygusal konseptler hic ilgimi cekmiyo ama gercekte onu arayan ve yasayan biriyim. Yani endiselenecek bir sey yok bence

21 mart 2023 18:17

4. Ben bu konuyla ilgili şöyle bir şey okumuştum. Porno izlemeye softla başladınız diyelim, ilk izleyişlerde beyin inanılmaz uyarılıyor ve konuyla ilgili artık hangi hormonlar varsa salgılanıyorlar. Fakat beyin bu uyarıcı ögeye (soft porn) zamanla alışıyor ve artık tatmin edici gelmemeye başlıyor. O noktada izleyen kişi aynı yüksek uyarılmayı hissetmek için yeni ayarışa girmeye ve dozajı artırmaya başlıyor. Pornoda bu şiddet içerikli içeriklere dönüşmeye başlıyor. Hadi siz gerçek hayatta hoşuma gitmiyor demişsiniz, bazı kişilerin gerçek hayattaki cinsel ilişkilerini de etkileyemeye başlıyor ve bu yönde taleplerde bulunmaya başlıyorlar. Bu sebeple porno izlemek bağımlılık adı altında incelenebiliyor.

İlla bağımlısınız demek değil tabi bu. Siz rahatsız hissediyorum ama yine de izliyorum deyince böyle olabileceğini düşündüm.

Diğer tüm bağımlılıklar (sigara, sosyal medya, alkol, uyuşturucu gibi gibi) buna benzer bir aynı uyarılmayı tekrar yaşama isteği ile şiddetleniyor zaten. Porno izleme alışkanlığım yok ama sigara kullanıyorum mesela ara verdiğim dönemlerden sonraki ilk içişimde sanki ilk kez içiyor gibi hissediyorum fakat ipin ucunu bir kaçırınca günde 1 pakette bile duramıyor insan bazen. O yüzden aralara zaman koymak sizi tekrar soft seks görüntülerinden zevk alma aşamasına geri döndürebilir belki.

Tabi bağımlılık uzmanı değilim onu ekliyim :))

21 mart 2023 18:36

5. a4 süslüm aslında evet bendeki durum da bu. Ben porno ve masta çok küçük yaşta başladım ve süreç dediğiniz gibi işledi. aslında çok izlemiyorum sıklık olarak haftada 2-3 ama tamamen kesip pornosuz masta mı alışmak gerek acaba

21 mart 2023 18:54