süslüler yağmur vardarın sevgilisi var mı?

merak ettim tatlı ve zeki bir kadın

1. Bence yok

Çok tatlı ve zeki bir kız ama dişil enerjisi çok düşük. Bir erkeği ilk başta görünümü ve albenisiyle çok etkiler ama ilerleyen süreçte o buhranlı, psikosomatik hallerinin sonucu uzaklaşır.

Yağmur keşke üç dört yıl önceki haline dönse. Ne kadar ciddi, ne kadar dolu ve entelektüeldi. İddialı ve vamp haller ona çok yakışıyor. Ne zaman ki Kore batağına düştü kızın bütün aurasi mahvoldu. Şu an cildi yüzü daha güzel olmasına daha genç durmasina rağmen eski havası yok.

13 nisan 2021 00:22

2. Geçen yazın sonunda falan vardı birkaç kere instagram storysine atmıştı, bi de sanırım bi videosunda "yaklaşık 1 yıldır birlikteliğim var paylaşmadığım için insanlar yok sanıyor sadece" tarzı bir şey söylemişti. Hala birlikteler mi bilmiyorum, yağmur'u çok beğeniyorum umarım her şekilde mutludur

13 nisan 2021 00:25

3. benim gördüğüm belki de en çekici kadınlardan ya dişil enerjisi düşük diye ordan mı anladın a1 şaka gibisin ghajskskdldld okan diye biri vardı, oyuncu, trt'de bi dizide oynuyodu. onunla vardı ilişkisi, ama takipleşmiyorlar, ayrıldılar herhalde.

13 nisan 2021 00:34

4. Bence su anki hali eski haline bin basar, cok tatli ve guzel.

13 nisan 2021 07:40

5. Yağmur Vardar buhranlı halleri bence sadece sosyal medya üzerinden. Arkadaşlarına karşı öyle olduğunu düşünmüyorum.

13 nisan 2021 08:53

6. Arkadaşlar anlatamadım galiba.

Dişil enerji kaymak gibi ten, bebek gibi yüz, güzel fizikle bir yere kadar olan bir şey. Daha içeride, kadınin kadınlık duygusu ile ilgili olan bı sey. Bıyıklı kadınlar kendi habitatlarinda kendi denkleri üç beş adamı parmağında oynatıyor Anadolu'da. Şimdi neye baglayacagiz bunu?

Dişil enerji almayı bilmek, ne vereceğini bilmek, erkeğin bilincinde doğru noktalara dokunmakla ilgili. Yahu lady Diana gibi bir kadın camilla için yıllarca acı çekmiş daha da güzellik demeyin dişil enerjiye. Dişil enerji elindeki kadınlığın gücünün farkında olmak ve bunu doğru kullanmaktır. Şeyma mesela dişil enerjisinin farkında ama yanlış kullanıyor. Vs vs gibi örneklerle açıklayayım Dedim.

13 nisan 2021 09:54