1. Selam süslüler,benim instagramda beğendiğim biri var.bu kişiyi hiç tanımıyorum yani alakam yok,sadece profil fotoğrafını çok beğendiğim için ekledim. Yani o kadar ciddi bir beğeniki bu taktım kendisine o derece... instagramında birsürü kız takip ediyordu. Hatta kızlardan bir tanesi 1-2 ay listesindeydi,kızın sevgilisiyle fotoğraf paylaşıp profiline tarih koyunca bu kişi bu kızı takipten çıkardı.
Neyse süslüler ekleyip hemen mesaj attım. Benimde profilim kilitli ve çok aktif değilim.5-6 yane fotoğrafım ve ve öyle havalı şekil pozlar değil yani.
Merhaba nasılsın yazdım,merhaba tanışıyormuyuz kimsiniz dedi. Kendimi tanıttım ve açık açık beğendiğimi söyledim. Gerçekten kimsiniz merak ettim falan dedi. Söylüyorum ya tanıtıyorum ya amacım tanışmak dedim. 😂 emojisini atmış.
Nerelisiniz,nerde yaşıyorsunuz diye sordu. İşte konuştuk biraz. Müsaitsen birgün kahve içelim dedim,ciddimisin sen falan dedi. Ne çabuk güveniyorsun yani dedi. Bende ben beğendiğim için ekledim dedim. Sonra süslüler tam akrabaların olduğu yerde beni görüntülü aradı müsait değilim açamam dedim. Anlık fotoğraf atarmısın dedi,yeni dudağıma dolgı yaptırmışım dudaklarım falan çok şiş,anlık atamadım ama anlık gibi bir foto attım. Görüntülü neden açamıyorsun dedi. Müsait değilim diyincede neyse kendinize iyi bakın siz dedi,engelledi şok oldum. Bu olay tam 4 ay önce oldu.
Dün akşam saat sabaha karşı 4 te istek atmış engelimi kaldırıp. Bende istek attım ve hayırdır neden ekledin,sen engellemedin mi yazdım. Ben gerçekten merak ediyorum kimsin dedi,bende ben gerçekten anlamadım yani hemen sildin beni dedim. Makaraya sarmaya başladı sohbet işte beni özledin mi falan. Birden mesajları kaybolma mesaj özelliğine aldı. Neden aldın dediğimde böyle iyi dedi. Hemen fotoğraf istedi,yolladım. Açık ol ne istiyorsun dedi. Bende ben seninle tanışmak istiyorum dedim. Tanıştıktan sonra?? Yazdı. Yani tanıştıktan sonra bilemiyorum sonrasını ama tanışmak isterim dedim. Sen galiba katısın bu konularda,bir kadının seni eklemesi ve tanışmak istemesi çok mu anormal dedim.
Tanıştıktan sonra beğenirsek birbirimizi neden olmasın dedim. Tanışırsak beğenirsem nefes bile aldırmam :) yazdı. Bende aaa sonunda ağzından sıcak bir kelime çıktı yazdım.
Sonrasında bana dedi ki kusura bakma ama bu işler bana ters,ben bu zamana kadar haramdan hep sakındım,eşim olmadığın için seninle birşeyler yaşamam veya görüşmem bana pek normal gelmiyor dini inancım islam olduğu üzere. O yüzden gerçekten kim olduğunu merak ettiğim için tekrar eklemek istedim yazdı.
Bende sen beni beğenmedin,o yüzden böyle yaptın amacın bundan başka birşey değil yazdım. Umreden yeni geldim yemin ederim öyle birşeyi kimseye yapmam yazdı. Bende tamam bende senin bu kadar katı olduğunu bu konularda bilmiyordum ne bileyim,birdaha konuşmayalım dedim engelledim.
Süslüler bence beni fazla kilolu buldu,kiloluyum çünkü. Yoksa gerçekten dini inancından dolayı mı? Hangisidir? Lütfen dürüst olun bende kilolu olduğumu biliyorum zaten ama dini inancını öne atarak beğenmediği için mi yapıyor?