süslüler yay burcu kadın arkadaşlarınız var mı, genellenebilecek hangi özellikleri var?

geçen gün falcıya gittik kadın yay burcuydu, merak ettim

1. aşırı hayalperest ve mal olmaları

8 mart 2023 16:56

2. bir koc olarak yay kadinini cok severim. ortak özelliklerini yazayim (kendi yay arkadaslarim arasinda):

asiri enerjik, hayata pozitif bakan, yardimsever, flörtöz, özgürlügüne asiri düskün, extrovert, cok arkadasi olan, sosyallige düskün, fit, modadan pek anlamayan (ama anladigini sanan:P). aklima kötü bir özellikleri gelmiyor. cocugum olsa yay burcu olsun isterdim, hic depresif ve mutsuz bir yay görmedim cünkü

8 mart 2023 17:00

3. Özgür olma çabaları ve bazen bunu vurgulamaları. Zaman zaman asi davranmaları.

8 mart 2023 17:17

4. aşırı extrovert ve eğlenceli olmaları bide yüzsüzlükleri

8 mart 2023 17:22

5. El iyisi olmaları, bu tipler ailesine köpek gibiyken arkadaşları söz konusu olduğunda camdan atlar.

8 mart 2023 17:35

6. şımarık ve çocuksular

8 mart 2023 17:55

7. Hayattaki en yakın arkadaşlarım ve en nefret ettiğim kişiler hep yay Burcu oldu.

Herrr şeyi abartma, ortamdaki enn kişisi olma.- Atıyorum kötü bir şey mi oldu en kötüsü onun başına gelmiştir-, kalp kırıcı derecede açık sözlülük, üstten bakma-küçümseme, yer yer melankoli depresyona mailli olma kötü yönleri.

İyi yönleri; entel dantel şeyleri severler size vizyon katarlar, sadık arkadaşlardırlar, eğlenceliler, her konuda konuşabilirsiniz, spontane planlara açıklar

8 mart 2023 17:56

8. Sınır koymayı çok iyi biliyorlar bence. Kendilerinden eğer istemiyorlarsa asla ödün vermiyorlar. Ama kırarak da reddetmiyorlar. Nasıl oluyorsa herkes okey olup saygı duyuyor. Çevrede olması gereken bir arkadaş çeşidi valla.

8 mart 2023 18:29

9. Bugüne kadar çok yay burcu tanıdığım oldu, hepsi özgürlüğüne düşkün, son süslünün dediği gibi sınırını iyi çizen ve ortamların aranan yüzüydü hemen hemen. Kötü yanları çok vurdumduymaz ve başına buyruk olmaları.

8 mart 2023 19:15

10. Anonim10 o kadar doğru ki ben de yoruyorum erkek arkadaşımı :) hep der ki Allah aşkına bir otur yerine kdkdkdjkjk

8 mart 2023 20:40