süslüler yolda geçerken g*tünüze bakan oc larına karsı ne yapıyorsunuz?

küçük bir yerde yaşıyorum beyinleri de burası gibi küçük.asla açık giyinmiyorum hırka pantolon giyindim bugun.sisme montum var popomuu ortmuyor.bakıyorum resmen arkamdan bakıp süzüyorlar.böyle kafaları dönüyor bakıcam diye.sadece bana da değil yanımdaki arkadaşlarıma da baktıkları oluyor.iyice zihniyeti bozulmuş bu insanların.bugün sinirlendim baktığını farkettim suratına baktım hemen kafasını önüne eğdi.önüne bak önüne dedim kaldıramadı kafasını.ne yapıyorsunuz böyle durumlarda.babama desem valla oldurur onları bu konuda asırı sahiplenir beni gözünden sakınır.bi de her an adam mı kovalıycaz valla bıktım kızlar ya.uzun da giyinmek istemiyorum tesettürlü değilim yakistiramiyorum kendime.ben kendimi kisitlayacağima o şerefsizler zihniyetini değiştirsin değil mi?

1. Belki farkli ortamlarda yasadigimiz icin ama ben popoma bakilinca rahatsiz olmuyorum demek ki guzel popom var diye dusunuyorum

28 şubat 2022 15:32

2. SÜSLÜ OYLE BİR BAKMA DEĞİL AKLINDAN GEÇENLER SURATINDAN ANLAŞILIYOR.BUNU YAPAN GENÇ İNSANLARDA DEĞİL ON BELİRTMEMİŞİM ORTA YAŞ ADAMLAR AMCALAR FALAN YANİ.GENÇLER O KADAR DENK GELMİYOR

28 şubat 2022 15:35

3. arkama dönüp gözümü dikiyorum hiç üşenmeden ya da şttt ne var falan yapıyom kabadayı gibi.normalde utangaç bi insanım ama gözle tacize tahammülüm yok .otobüste falan rahatsız oluyorsam yüksek sesle fırçalarım yaş farketmeksizin.bence herkex öyle yapmalı bunlar o yüzden bu kadar azdılar sessiz kalıyoruz diye.yaşlı amcalar hele sırf genç kızların götüne bakmak için toplu taşımaya biniyorlar yemin ederim.ben amca ne bakıyon torununa mı benzettin falan diyorum herkes duyabilecek şekilde.normal bakışla rahatsız edebilecek bakışı herkes ayırt edebiliyor.uzaktaysa ne bakıyon kafa hareketini yapıyorum.valla kızlar yazarken yine sinirlendim sessiz kalmayın tepki gösterin bu mallara

28 şubat 2022 16:56

4. ay aklıma geldi anlatayım koton iç çamaşırı bölümünde bi adam böyel 30larının başında gelmiş sütyen son bakan karıları izliyordu elinde telefonla böyle çarpık gülüşle muhafazakar tiipliydi ve kesin karılar şöyle davranmamalı hedö hödö olan tiplerden neyse döndüm böyle kadınları izliyor.ne bakıyon demiştim kıpkırmızı olmuştu telefona bakmaya başlamıştı.evet yani tepki gössterin tepkisiiz kalmayın. cesaretleri kırılır diye düşünüyorum.

28 şubat 2022 17:03

5. Bende hep sesimi çıkarıyorum kızlar.Ama korkuyorum da kaldırır küfür eder peşime takılır falan diye.Ama yine de sessiz kalınca meydanı boş buluyorlar.Aynen benim de denk geldiğim orta yaşlı insanlar.Bir de gevrek gevrek gülüyorlar anlıyorum niyetlerini.Geçen arkadaşımı süzdü baştan sona kadar.GözleriN fıldır fıldır önüne bak terbiyesiz dedim sana mı baktık be diyor arsız herif. çOK ÖFKELENİYORUM :(

28 şubat 2022 18:56

6. gittiğim yer sakin değilse, az ve nezih insan olmayacaksa, halk arasına karışacaksam dikkatli giyiniyorum. dar ve açık şeyler giymiyorum. hem benim kafam rahat ediyor hem de mal gibi bakan sayısı %90 azalıyor.

28 şubat 2022 20:50

7. Bir dönem o kadar arka arkaya yaşamıştım ki bu durumu sabrım kalmamıştı. Marketten çıktım arabanın içinden gözleriyle taciz etti beni. Hemen karşısındaki arabaya binecegim hala o iğrenç bakışlarla bakıyordu, çileden çıktım. Elimdeki torbaları bagaja bıraktım hışımla ona doğru döndüm. Bacaklarımı her an üzerine kosacakmis gibi iki yana açtım abJnzjanka gözümde güneş gözlüğü vardı, kafamı one eğip gözlüğün üstünden adama bakıp 'neye bakiyon dayı hayirdir' diye bağırdım. Adam önüne döndü ama ben ona bakarak arabaya bindim. Cami açıp ona bakmaya devam ettim. Korkup kaçtı.

Aynı zamanlarda yine benzer bir olay yaşadım. Polis arabasının içindeki bir polis bana dil darbeleri ve öpücük gönderdi. Yolun ortasında dondum kaldım. Kanım çekildi. Plakayı bile çekemedim.

Bu arada izmir'de yaşıyorum ve bu olaylar yaşanırken üzerimde pantolon topuklu bot ve uzun kase kaban vardı. Ne giydiğinin bir önemi yok yani. Nerede yaşadığının da. Bu ülkede her kadın mutlak suretle tacize uğramıştır. Ve eminim hepimiz 'bir daha olduğunda böyle yapacagim' diye gecirmisizdir icimizden. Ama olmuyor işte, yapamıyoruz. Beni tanısan bu kadına yapamazlar adamı perişan eder dersin, inan. Ben bile donup kalıyorum bazen. Oyle efelenirken şerefsizlere 'ya bana bir şey yaparsa' korkusuyla kalbimi ağzımda hissediyorum. susmak çözüm değil biliyorum ama 'böyle yap, söyle soyle' diye akıl vermeye de korkuyorum. Manyak dolu ortalık. Cesaretin el verdiğince sessiz kalma. Ama hep tetikte ol. Bu ülkede kadın olmak bunu gerektiriyor işte. Bu zihniyet öyle kolay kolay değişmez.

1 mart 2022 00:15

8. a7 böyle yaparsak en son bizi kara çarşafa zorlamaya kadar gider

1 mart 2022 00:57

9. Ben kadınım ama kadın erkek bakıyorum istemsiz ya. Çarşafla ilgisi yok insanın yanlışlıkla gözü takılıyor

1 mart 2022 07:12

10. Bu yanlışlıkla göz takılması değil ya ayak bileğimden başlayıp süzüyor gevrek gevrek gülüyoor adam.Gözün takılır anlık görürsün geçer gider.Bunlar senin yönünde kafasını döndürüyor.Yalnız olunca bir şey yapamıyorsun ama kalabalık ortamlarda ben de sesimi çıkartmaya devam edicem.Sanırım başka çöüzümü yok.

1 mart 2022 11:30