süslülerimm ecem hotoğlu ne yapıyor?

süslüler arkadaşımla konuşurken merak ettik ecem hotoğlunun hesabı var mı, ne yapıyor aksnsksm

1. orospu çocuğunun teki yüzünden hayatı karartılan dayak yiyen saldırıya uğrayıp ismini değiştirmek zorunda kalan kızı mı soruyosunuz?  bi de random falan atmış of rezilller ya

6 nisan 2022 16:16

2. Olayı neydi onun ya

6 nisan 2022 16:23

3. kitap yazmıştı en son lol

6 nisan 2022 16:26

4. A1 süslü dayak yediğini saldırıya uğradığını bilmiyodum da randomu da ifşasına yönelik atmadım öylesine attım napıyo şimdi hayatı nasıl diye merak ettik de duyarını başka yerde kalabilirsin👍👍👍

6 nisan 2022 16:36

5. kim ki o aydınlatın biraz

6 nisan 2022 16:44

6. Sorudan bağımsız lise sonda sınıfımıza ecem diye bir kız gelmişti. Sınıftan başka bir kız da “ecem hotoğlundan tek farkı soyadı” diye bir tweet atmıştı bu kız hakkında. Sebebi de sevdiği çocuğun ecemden hoşlanmasıydı buna bilenip nefret etti kızdan. Ve yıllar geçti yaklaşık 2 ay kadar önce ecem bu kızın abisiyle evlendi:d çok hoşuma giden kaderin cilvesi tarzında bi hikaye:d denk geldikçe anlatmak istedim sorry süslüler:)

6 nisan 2022 16:49

7. a1 olay neydi tam olarak neden ismini falan değiştirmiş? ben en son ifşa olaylarını duydum orada kaldım

6 nisan 2022 17:38

8. Burdaki milenyumlular tanımaz bile