sütyen takmazsak göğüsler daha hızlı mı sarkar?

soru başlıkta. ben evde özellikle şu sıcak günlerde sütyeni çıkarıp atıyorum. ama içim rahat etmiyor hani bi destekleyici olmazsa sarkıvericeklermiş gibi. 70b giyiyorum zaten küçük göğüslerim bide sarkarsa hiç hoş olmaz:(

1. Kesinlikle ders çalışırken karnıma değecekmiş gibi oldu az önce kolsuz sütyen taktım derse odaklanamadığım için shdhshsh🤦🏻‍♀️

28 mayıs 2018 14:27

2. Bende öyle bir şey okumuştum aslında ama tambelleşmişlerdir zaten bu zamana 😂

28 mayıs 2018 14:33

3. 70b’nin sarkması için sanki baya uzun süreler geçmesi lazım gibi :/

28 mayıs 2018 14:53

4. Ben çok geç sütyen takmaya başladım ve küçük değiller. Ben takmamanın da sarkmasını engellediğini düşünmüyorum. Bir de ben eğik de duruyorum ve memelerim çok hassas böyle sanki onu korurken sarkmasına sebep oluyorum gibi geliyor. Ben de muzdaripim.

28 mayıs 2018 15:06

5. alakası yok. meme sarkmasının en büyük nedeni ilk başta genetik, ikinci olarak kilo alıp verme. sıkılaştırıcı sporlarla da engellenebiliyor.

28 mayıs 2018 15:07

6. Aynn 70b küçücük yani bide sarkarsa hiç bi albenisi kalmaz direk estetik. Sarkacaksa bari büyük olsun. Küçükse en azından sarkık olmasın mantığındayım🤷🏻‍♀️

28 mayıs 2018 18:28

7. Hayir. Sutyensiz olmak da keramet olsaydi su afrika kabilelerinin memisi acik kadinlarinin hepsinin memesi dimdik olurdu. Sutyenin amaci zaten hareket kabiliyetini arttırmaktir. Eger sutyeninizi cikarma ihtiyaci duyuyorsaniz yanlis bedendir. Sicak konusu icin de icinde polyester ve saten olmayan veya tamamiyle dantelden olusan balensiz sutyenleri oneririm. Anneannem 5 cocuk dogurdu ve memeleri hala genc kiz gibi cunku gece gunduz sutyen takti.

28 mayıs 2018 18:31

8. Ergenligimden beri memelerim sarkık. Genetik sanırım benimki. Üstelik sadece ilk çıktıklarında dik hallerini görebildim. Burdaki anneanne, anne vs. Örneklerini görünce bi hüzünlendim. Ne güzel, çok sanslılarmış. Ben buna rağmen takmamaya çalışıyorum, siz de takılmayın süslü. En azından memeleriniz dik yaşıyorsunuz yıllardır. :)

28 mayıs 2018 21:09

9. Yalnız siz gece gündüz sütyen taktı söylemini ciddiye almayın, günde 8 saatten fazla takmak meme kanserini tetikliyor gibi bir araştırma vardı. Dik göğüslerdense sağlık çok daha önemli.

29 mayıs 2018 00:34