sık sık kulağın içinde arkasında memesinde orasında burasında sivilce neden çıkar?

1. Aynı dertten müzdaribim ve sebebini ben de bulamadım asla. İmitasyon takı taktığınızda arttığını düşünüyor musunuz siz de?

24 aralık 2018 16:06

2. ben hiç küpe takmam süslü

24 aralık 2018 16:10

3. bugun dusundugum bir konuydu ay cok ilginç. kulağımda sivilcemsi yapılar beliriyor birkaç seferdir ve acıyor. benim için sebebi şu süslü, banyodayken kulaklarım da temizlensin diye sanırım biraz sert hareketler yapıyorum. valla manyakca ama daha da yapmam zaten. kulak cubuguyla temizleyecegim. içinden bahsetmiyorum bu arada kulak kepçesinde yasıyorum ben bu sorunu. sanki pislik yuvasıymıs gibi giriştim ne derdim varsa. acaba sen de farketmeden biraz sertçe mi temizliyorsun o kısımları?

24 aralık 2018 16:14

4. benim de kepçesinde çıkıyor icinde dediğim. sertçe değil de pamukla peçeteyle temizliyorum kepçeyi ara sıra. bazen alkollü tonikle bazen misel suyla. ama temizlemeden once içinde değil sadece memesinde veya kepçenin dışında çıkardı.

24 aralık 2018 16:16

5. kulak içi ve çevresine şampuan, saç kremi, saç spreyi kalıntısı kalmamasına dikkat edin. ben kulak kepçesini disk pamuğa bol alkollü bir tonik döküp onunla siliyorum. eskiden sivilce olduğu oluyordu, tamamen önledi.

24 aralık 2018 16:20