sırt kılları konusunda yardım :( ?

havalar da ısınmaya baslayınca gene ne yapacağımı bilemez haldeyim. yazdan sıcak havalardan nefret etme sebebim oldu su kıl tüy işi. baslıktan da anlayacağınız üzere sırtımda ensemde baya kıl var nasil bir çözüm bulabilirim bilemedim. 19 yasındayım herhangi bir sağlık sorunum da yokmus ama sırtım belim karnım böyle hep son bir kaç yıldır inanılmaz canımı sıkıyorum yazın t shirtle bile acaba enseme belim açıldı mı duygusu yüzünden hep cok utana sıkıla dolaşıyorum.

1. sarartabilirsin süslüm, ben öyle yapıyorum

22 mart 2021 16:00

2. Links açılmıyor aşko

22 mart 2021 16:01

3. sarartmak işe yarıyor mu gerçekten bir deniyim o zaman

22 mart 2021 16:04

4. Sarartmak bence besliyor. Daha da kalınlaşıyor kıllar. Ben de lazer düşünüyorum. Buz lazer falan işe yarıyor mu?

22 mart 2021 16:05

5. (link: https://hizliresim.com/sdGjK9 Bu sefer olur ins )

22 mart 2021 16:06

6. buz lazer için konusmadım hic evde ipl cihazı var kollarımı bacaklarımı onunla alıyorum düzenli ama bitiren bir şey olmadığı için sırtıma falan denemek istemedim

22 mart 2021 16:07

7. Süslü gördüm fotoyu, ben de senin gibiyim. Bana lazer çare olmaz, girmez bu kılları hatta kalınlaştırır dediler. Bi ara jiletliyordum ama o da 3 gün sonra çıkmaya başlıyor ve düzenli yaparsam daha beter olur diye yapmıyorum çok zorunda olmadıkça. Sarartici da ben de işe yaramadı ya bilmiyorum belki sararticinin markasindandir. Rossmanda satılan bir markaydı. Sarartmadi bule tüylerimi adam gibi. Ama o da kimyasal ne kadar sağlıklı bilemem. Ağda yatırabilirsen ağda yaptır. Sonra bilder falan sür. Belki ise yarar

22 mart 2021 16:11

8. lazer de olmuyosa isimiz zor. ağda bioder belki ise yarayabilir sıradan deniyim bari bisey kaybetmem muhtemelen 🤣

22 mart 2021 16:20

9. Lazer yaptıran hiç yok mu ya:( benim tek umudum lazerdi. Yaptıran varsa yorum yapabilir mi?

22 mart 2021 16:23

10. süslü benim de böyle ya nefret ediyorum. sırtımı açacağım zamanlar tüy dökücü veya sarartıcı kullanıyorum keşke kurtulabilsek ya

22 mart 2021 16:57