sırt ve göbekteki siyah tüylere ağda yapmak?

süslüler merhaba, tüm vücut alexandrite epilasyona gidiyorum. gittiğim yerdeki sorumlu kişiye sırt ve ön vücudumdaki siyah tüylerden aşırı rahatsız olduğumu söyledim. kendisi bana onların tüy olduğunu ve alexandrite cihazın sadece siyah kıl köklerinde çok iyi sonuç verdiğini aktardı. ben size jilet vurun asla diyemem, o mesuliyeti alamam dedi. ki burda kendisini takdir ettim. başka bi yer olsa daha fazla para almak için bunu yaptırırdı. madem epilasyonda yaptıramıyorum ben bu vücudumdaki tüylerle nasıl başa çıkacağım? gerçekten kafayı yemek üzereyim. beyaz tenli olunca ekstra tüylü görünüyorum. sürekli ağda yaptırmak zorunda kalır mıyım sonrada ? bi yandan kurtulmakta istiyorum, nolur bi akıl verin :(

1. nolur biri cevap versiiin :(

14 ağustos 2019 17:59

2. sirta degil ama gobege agda yapıyorum, miktarinda kalinliginda bi degisiklik oldugunu gozlemlemedim

14 ağustos 2019 18:05

3. anonim 2 peki ne kadar sürede geri çıkıyor ? mesela her ay ağda yaptırıyor musunuz ?

14 ağustos 2019 18:17

4. Agdadan once sarartici deneyin, ilk seferinde renk tam olmasa da ikinci denemede daha seffaf hale donuyor. Turkiye rossmannda var mi bilmiyorum ama isananin sararticisi daha az turuncu yapiyor.

14 ağustos 2019 18:19

5. süslüm sarartci felan istemiyorum yok olsunlar istiyorum :D:D:D

14 ağustos 2019 18:47

6. anonim 4. süslüm ben hali hazırda iğneli epilasyona gidiyorum, ama bunlar iğneliye gitmekle bitmez ki. gerçekten çok fazla var. özellikle bel çukuru... çok fazla acıyor zaten bide o kadar tüy... bilemiyorum

14 ağustos 2019 18:58

7. anonim 5 sizinki alerji gibi duruyor. ben bacaklarıma koluma ağda yaptırdığımda hiç alerjik bir reaksiyon almadım. yaptırdığınız yer temiz çalışmamış olabilir mi ? ayrıca bacaklarıma ağda yaptırdığımda çok kalın tüyler olmasına rağmen 2 hafta çok rahat geziyorum. 1 ayda çıkarmı o minnak tüyler bende bilemiyorum

14 ağustos 2019 19:20

8. Sırtımdaki tüyleri beyle alsam sivilce basıyor,şuan sırtım iz dolu bu yüzden.

Iğneliye gitsem nasıl biter bilmiyorum çünkü alan geniş sonuçta.

Hani bitecekse ya da o kadar genis alana yapmaya kabuk etceklerse gideyim ama umudum yok.

Bir de iğneli de sivilce yapar mı bilmiyorum.

Iğneli yaptıran biri aydinlatsa keşke.

14 ağustos 2019 20:10

9. aynı dertten muzdaribim. göbek bölgesine alex lazer yaptıran varsa paylaşabilir mi lütfen?

14 ağustos 2019 21:53