saç diplerine hindistancevizi yağı sürmek?

her yerde çok faydalı falan yazıyor ama açıkçası buradakilerin görüşünü almak istedim çünkü birçok doğru zannettiğim şeyin aslında yanlış olduğunu buradan öğrendim.

1. Ben sürülmemesi gerek diye biliyorum çünkü ağır bir yağ olduğu için çok iyi arındırılamazsa saç köklerini tıkayabilirmiş. Ben sadece boylarına ve uçlarına sürüyorum.

18 ekim 2021 00:19

2. bilimsel yönünü bilmiyorum fakat yağlı saçlarımı iflah eden bir bakım. hindistan cevizi yağıyla haftada bir diplere ve boylara sürüp gece yatıyorum. sabah yıkıyorum. saçımın yağı resmen dengeleniyor ve boyları ışıldıyor. fakat kalıcı değil, haftada bir yapmazsam yine yağlanma başlıyor. çalı gibi gezmeye devam ediyorum.

18 ekim 2021 00:21

3. iki haftada bir de arındırıcı şampuan kullanıyorum. bunu da belirteyim. urban care.

18 ekim 2021 00:22

4. Ben önermiyorum. Sürdüğümde saçlarımı fena dökmüştü ve gerçekten arınması da zor oluyor

18 ekim 2021 01:28

5. Nasıl arıtamıyorsunuz ben asla anlamıyorum. Saça hiç su değdirmeden bol şampuanla yağı sökeceksiniz. Sökülen yağı bol su ile saçtan uzaklaştıracaksınız. Aynı işlemi 2 veya 3 kez yapınca sorun kalmıyor. Daha bugün saçıma hindistancevizi yağı ile bakım yaptım. Şu an saçlarım çok yumuşak, parlak ve volümlü.

18 ekim 2021 01:40