yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    3 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    saç kurutma makinesi için raks veya cvs marka düşünüyorum. kullandınız mı bu markaları süslüler?

    arzum,fakir,sinbo fiyatları120-130 tl olmuş süslüler. ben daha uygun fiyatlı saç kurutma makinesi istiyorum. çok uzun ve gür saçlarım yok. fön için falan da kullanmam bu yüzden 130 tl veremeyeceğim. 50-70 tl arasında cvs mi raks mı alayım sizce?

    1. Bende raks var yurt için almıştım iki sene önce. Saçım uzun olduğu için tabi bi 15 dk falan uğraşıyordum ama 2 sene içinde hiçbir sorun çıkarmadı ama ben her elime alışımda kesin bugün patlayıp saçlarımı yakar korkusu yaşıyordum snsklsksls

    28 ekim 2020 19:24

    2. Süslü her ikisi de değil bende 1 ay önce aynen sizin gibi durumdaydım sonra bir arkadaşım kuaför saç kurutma makinelerini önerdi.giyat performans olarak çok iyi dedi. Power marka(en çok kullanılan buymuş)olanı trendyoldan 75 liraya aldım. Mü-kem-mel çıktı. Saçlarım ince telli ve az ondan çok önemsememiştim watt ını falan ama ablamın saçları kalın telli ve gürdür hemen bu makineden sipariş verdi. 5 dk bile sürmüyor saç kurutması. Biraz ses çok çıkarıyor sadece onun dışında her şeyi çok iyi ama kutunun içinden başka bir aparat falan çıkmıyor onu da söyleyeyim.

    28 ekim 2020 19:57

    3. Powertec süslüm

    29 ekim 2020 19:33