saç ve cilt için vitamin kullananlar hangilerini kullanıyorsunuz?

saçlarım için biotin içerikli takviye almayı düşünüyorum doktor da önermişti, internette okurken cilde de iyi geldiğini gördüm ama çok mucize etki yaratır mı yoksa asıl faydası saça mı? sağlıklı, yumuşak, parlak, nemli ışıl ışıl duran saç ve cilt için hangi takviyeleri kullanmam lazım? kullanan süslüler önerilerinizi bekliyorum. bu arada kolajen iyi geliyor sanırım ama yaşım 23 erken mi olur kolajen taksiviyesi için?

1. Eeose kolojenli vitamini kullanıyorum fos ne saç ne cilt

28 şubat 2021 18:22

2. Saç için solgar biotin

28 şubat 2021 18:24

3. eeose kolajen + solgar biotin kullanıyorum cildime hiçbir etkisi olmadı ama saç dökülmem bi tık azaldı. yine de mucize değil :(

28 şubat 2021 18:26

4. nature bounty biotin kullanıyorum. Tırnaklarıma çok iyi geldi, saçım da daha iyi gibi ama o kadar belirgin değil.

28 şubat 2021 18:39

5. Ya bu şeyma subaşı falan bi ara baya hap paylaşmıştı kullanıyormuş falan, cilt bakımına da gittim işe yaramadı içten destek lazım ne kullanıyorlar acaba :((( eeose dediğiniz işe yaramıyor o zaman anladığım kadarıyla, saç dökülmesi için zaten demir kullanıyorum da püskül gibi saça kuru cilde ne iyi gelecek onu bulamadım hala :((( teşekkür ederim cevaplar için

28 şubat 2021 19:02

6. Süslü halihazırda şuan c ve d vitaminleri kullanıyorum. Onun dışında enerji için takviye kullanıyorum ama hiçbirinin cilt ya da saçımda etkisini göremedim :( kolajen hiç kullanmadım ne desem yalan olur ama yaşım kolajen için erken sanırım. Ne yapcam bilmiyorum bide biotin deniycem ama o saç dökülmesini engelliyor sanırım, canlı sağlıklı bi görünüm vaadi yok

1 mart 2021 17:00