seks pozisyonu olarak bacakları açtığınız mı yoksa bacakları kapadığınız pozisyon mu ?

sy

1. troll değilim, kadınım sadece bu konu hakkında konuşmak için bu başlığı açtım. troll diyecek olanlar gitsin lütfen, sapık olmadığımı kanıtlamak ile uğraşmak istemiyorum. 2 cümle cinsellik bile konuşamayacak duruma geldik çünkü her cinsellik sorusuna troll denilmesinden dolayı..

Benim fikrim şu ki bacakları kapadığımız pozisyonda vajina daha dar hale gelse de daha güvenli hissediyorum. Ama bacakları açtığımız pozisyonda sanki tehlike olabilir ve yanlış bir şey yapılabilirmiş gibi hissediyorum. Ama bacak açılan pozisyonlar çok daha fazla tatmin ediyor kesinlikle. özellikle bacak omuza gibi.

25 nisan 2021 10:42

2. Kırk satır açıklama yaptın diye troll soruna kanmamizi bekleyecek kadar aptal olman beni üzer.

25 nisan 2021 10:44

3. baydın ama yeter. tamam cevap vermeyin o zaman kimse cevap vermezse bomboş kalır. ben sormuş olurum biter gider. kaos mu arıyorsun defol o zaman, trol diyenlere ilk ve son cevabım budur. kendi kendinize konuşun durun.

25 nisan 2021 10:48

4. Sorudan çok troll değilim açıklaması var. Troll

25 nisan 2021 11:44

5. Hakarete varan cümleler kuruyorsun troll olmadıgını kanıtlamak için şaka mı bu :d satırlarca troll değilim falan sjfkdjd

25 nisan 2021 12:35

6. simaycım hakarete varan cümleler derken? lütfen bana hakarete varan kurduğum cümle gösterir misin?

25 nisan 2021 14:39