sert sevişme sonrası vajinada kanama?

süslüler geçen hafta biraz haddinden fazla sertlik içeren bir birliktelik yaşadım ve bir kezle sınırlı kalmadı, iki günde 6 kez falan oldu diyebilirim. ve uzun süredir sevişmediğim için giriş kısmında da zorlandım, canım yandı fakat o an umursamadım. bir haftadır çok hafif zorlanma hissediyorum zaten ama sert birlikteliklerimin genelinde yaşadığım için pek üstüne düşmedim. dün bundan sonra ilk kez mastürbasyon yapmak için parmağımı bir kaç saniyeliğine soktuğumda parmağım kanlı bir şekilde çıktı, sildiğimde peçete falan da kan oldu. reglime daha on gün kadar var. daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu? sertliğe bağlı kanama yaşıyor olabilir miyim yoksa başka bir rahatsızlığım mı var? ilk kez yaşıyorum böyle bir durumu

1. Bir hafta sonrasında hala kanama olmaz. İlişki sonrasında pembe pembe kanamalar olabilir ama parmağının kanlı çıkması normal değil. Erken regl olma ihtimali yok mu?

13 şubat 2022 12:45

2. Hahaha, feridun abiii :)) ortalama 12.3 bu ülkede ne serti yaa :))

13 şubat 2022 12:46

3. Anon2 erkek değilim ve seks hikayesi yazmıyorum. Evli olmadığı halde cinsel hayatı olan bir kadın olarak ister istemez önce sözlüğe uğruyorum doktor yerine malum. A1 süslü erken regl olma ihtimalim yok, kanama devam etmedi çünkü. Sevişmeden sonra hiç dokunmamıştım o bölgeye, iç kısmı tahriş falan olduysa acaba parmağımla tekrar mı zorladım diye düşünüyorum biraz. Bir yandan da yerleşme kanamasını düşündürüyor ama 1 hafta içinde gerçekleşmez herhalde

13 şubat 2022 12:50

4. Söear hov dna baltırmalısın bi randevu al

13 şubat 2022 12:56

5. Umarım öyledir anonim5. Anon4 hpv mi demek istedin süslü? İçim rahat etsin diye bir doktora gitmek istiyorum aslında ama sanırım okuduklarımdan etkileniyorum, doktorların evli olmayan kadınları baştan savarca muayene etmesi falan.

13 şubat 2022 13:11

6. Tak bir yüzük nişanlıyım de ss nolacak seni rahat ettirecekse. Sağlığından önemli mi ya git en kötü çomar bir tip laf sokmaya kalkar sen de carlarsın. Yanlış anlama da öz bakımını, sağlığını bile idame ettiremeyeceksen bir zahmet seks yapma.

13 şubat 2022 13:26

7. Çok haklısın son süslü, dediğin gibi en fazla gereksiz huzursuz olurum. Aldım az önce randevu. Teşekkürler tüm yanıtlar için

13 şubat 2022 13:28

8. Evet hpv ss. Çok kötü yazmışım kusura bakma. Son anonime de katılıyorum karşılık vermekten çekinme. Basit bir tahriş de olabilir gitmişken bunlara da baktır ama

13 şubat 2022 13:32

9. Yoo vallahi gittiğim hiçbir doktor evli olup olmadığımı sormadı. İstanbuldaysan bir doktor adı verebilirim gönül rahatlığıyla yaşadıklarını da anlat seni bilgilendirir:)

13 şubat 2022 14:07

10. Hpv de olabilir, rahim ağzı incinmesi de olabilir eğer ağrı da eşlik ediyorsa büyük ihtimalle rahim ağzı incinmesidir. Bir süre vajinal ilişkiye girme ya da olabildiğince nazik olun. Kendiliğinden iyileşir hala devam ediyorsa doktora gitmelisin

13 şubat 2022 15:55