seven erkek her şeyi yapar mı sizce?

nelerden vazgeçebilir mesela var mı örnekleriniz

1. Bu devirdeki erkeklerden bi cacık olmaz. Prenses oldukları için yaparım, ederim diyenler sadece lafta...

23 ocak 23:33

2. eskidenmiş o. erkekler kadınlaştı artık. hepsi nazlı, kırılgan, korkak.

23 ocak 23:40

3. Daha fazlasını da yapabilir tabi ama benim eşim, o zamanki sevgilimle aramız bozuktu, ayrılmıştık hatta. Kpss puanı çok yüksek olmasına rağmen ailelerimizin yaşadığı ile atanabilecekken benim yanıma gelebilmek için dağların arasını yazdı ve geldi. Ki o sıra ayrıydık bile gerçi sevgimiz sonsuzdu bunu biliyordu uzak mesafe ilişkisi bizi çok yıpratmıştı ama olsun barışmama ihtimalimiz tabi vardı.

Bir de bu dağların arasındayken 6 şubat depremini yaşadık ve deprem anında üzerime yatıp beni korumaya çalışması refleks olarak bunu yapması hala gözlerimi doldurur.

Allah iki cihanda da razı olsun kendisinden.

24 ocak 01:06

4. Yapar. Nasıl yetiştiğine nasıl bir ailede büyüdüğüne de bağlı tabii ama erkekler gerçekten sevdiğinde her şeyi yapıyor. İki örnek verebilirim birini burada başka bir soruya cevaben biraz yazmıştım, eski sevgilimin üniversiteyi yarıda bıraktığını öğrenmiştim yıllar sonra fakat bu benim de ailemin de kabul edeceği bir durum değildi ben doktoraya başlamak üzereydim. Af çıktı son sınıftan geri dönebiliyordu ve hocalar da kolaylık sağlayacaktı, çok destek oldum hatta af başvurusu ile birlikte açıköğretimden ikinci üniversiteye de kayıt yaptırdım parasını bile ben verdim, üniversite mezunu olması önemliydi. Gitmedi, açıköğretime bile devam etmedi. Ayrıldık. Sonra hemen nişanlandı biriyle ve iflas ettikleri için iş bulması gerekiyordu iki yıllık teknik bir bölüm kazanıp bitirdiğini öğrendim iş bulabilmek için. Bu olayda sevilen diğer kadın, adam da 35 yaşından sonra yeni  bir kariyer inşa etti onun için. Benim şimdiki eşim de mis gibi konforlu hayatını bırakıp alzheimer hastası anneme benimle birlikte bakabilmek için yaşadığı ülkeyi çevreyi değiştirdi

24 ocak 01:35

5. yapar. ailesini karşısına alır mesela ne olursa olsun evlenir. evlenmiş boşanmış bir kız arkadaşım hiç evlenmemiş bir erkekle evlendi. çocuğun ailesi çocuğu reddetti düğünde erkek tarafından kimse yoktu mesela. bunu kaç erkek yapar sayıları çok azaldı.

24 ocak 07:38

6. Şeytanın avukatlığını yapmayım ama erkekler prensesleşti diyenler eksi kadınlar gibi mi. D adam niye senden daha fedakar olsun daha çok çabalasın daha çok şımartsın neden? Özelliğin ne yani ne veriyosun adama. He yok ben geleneksel biriyim ne bileyim erkek kıyafetime karışabilir istemediği yerlere gitmem yemek yaparım ona vs diyorsan böyle erkek hakkın. Ben o kafada değilim o yüzden sevgilimi arabayla da alırım oturduğu eve de giderim sorunu varsa da çözmeye çalışırım hayatımda ki adam da bana istediğim gibi davranır. Ayran meselesini çok yaşıyorsunuz hem öyle olsun hem böyle olsun yok cnm

24 ocak 09:58

7. Bu devir demişim değil mi? Eskisi gibi değil ne kadınlar ne erkekler. Ayran meselesi değil olay :D değişim var demek istiyorum. Çoğu insanın böyle bir ortamda büyük fedakarlıklar yapacağını düşünmüyorum. Herkes önce bir kendi refahını düşünüyor. Sataşmanı gerektirecek bir durum yok herkes düşüncesini söyleyebilir.

24 ocak 10:31