sevgilim cinsel anlamda beni istemiyor mu?

süslüler sevgilimle iki senedir beraberiz ama tam anlamıyla birleşme yaşamadık. o benden bilgili ve daha hakim ama aramızdaki ten uyumu gerçekten güzel. birleşme olmadan ilişki yaşıyoruz, normalde hep o adım atar. bu sefer ben atayım dedim ve istemedi? o kadar gururum kırıldı ki. hep istemek zorunda mıyım diyor ama günde 2-3 kere sevişen bi çift değiliz günde bir veya iki günde bir oluyor. sizde de böyle olduğu oluyor mu, çok üzgünüm

1. Ya bende her gün istemiyorum. Istemedigim halde sirf o istedigi icin de yapmiyorum. Yani sorunuz cinsiyetleri ters cevirerek sorulsaydi altina herkes istemek zorunda misin sadece onun icin birliktelik yasayamazsin kendine saygin olsun gibi cevaplarla dolardi. O yuzden erkegin de boyle olabilmesi normal geliyor. Libidosu yuksek birisi degildir olabilir bence sıkma canını. Sadece söyleyis tarzinin duzgun olmasi onemli. Benim erkek arkadasim da bazen cok asiri sıcaklarda geri cekilebiliyor ya da bitse de gitsek moduma gecebiliyor. Ilkinde bende bozulmustum. Ama bende film izlerken falan yanasmasına sinir oluyorum ya da bir seyle ugrasirken.

21 şubat 2021 19:09

2. neden bu şekilde bir dramaya vuruyorsunuz olayı, çok üzgünüm falanlar. erkek arkadaşımı kaç kere o an canım istemediği için geri çevirmişimdir, o da beni. yani insanın buna hali, modu, isteği her zaman olmayabiliyor, erkek olduğu için sürekli cinselliğe hazır olmalı mı demek bu? o size yaklaşsaydı, siz onu geri çevirseydiniz, o böyle üzüldüm kırıldım yapsaydı ayıp olmaz mıydı sizce de, her zaman istemek zorunda mıyım demez miydiniz?

21 şubat 2021 19:16

3. bi şey yapmıyorduk yani tam zamanıydı ve libidosu çok yüksek biridir normalde hatta kendisi geçenlerde böyle hiç aklımda yokken beni harekete geçir tarzında bi şey söylemişti o yüzden yaptım, gerçekten anlam veremiyorum

21 şubat 2021 19:16

4. istemiyorsa bunu daha kibar bi üslupla söylemesi gerekmez mi? bence öyle olması gerekir. istemiyorum ya zorla mı demek gurur kırıyor a2 kusura bakma ama bir şeyi dramatize ettiğim yok, verilen tepkiye göre daha anlaşılabilir olabilirdi durum

21 şubat 2021 19:18

5. tabii ki kibar bir üslupla cevap vermesi gerekir, haklısınız. ama anladığım kadarıyla siz tavır takınmış ya da bir şey söylemişsiniz, o da böyle bir cevap vermiş. ben canım istemediğinde, erkek arkadaşımı geri çevirince o da bazen mırın kırın ediyor ve ben de çıkışıyorum çünkü ne alaka, tavır falan yapmaya hakkı yok. canım istemiyor demek ki, bu kadar, bitti. herkes için hassas konular bunlar

21 şubat 2021 19:22

6. Yani biraz daha kibar söyleyebilir. Acaba nasıl bir tepkiyle söyledi.

Birleşme olmadan nasıl ilişki yaşıyorsunuz süslü. Bilmediğim için soruyorum ya eski erkek arkaDSim da istiyordu bana çok saçma geldiğim için geri duruyordum. Ama o yine istemeye devam ediyordu tabi... Gördüğünüz gibi ısrar beni de rahatsız ediyor. Laftan anlamamak üstüne üstüne gitmek.

21 şubat 2021 19:24