sevgilim erkek arkadaşlarıyla tatile gitti?

1. Nedense içim bir türlü rahat etmiyor. Telefonu hep ortalıkta durur, ben istemeden kendisi vermişti şifresini vs. Ama geçtiğimiz günlerde sevgiliniz dışarıdayken diğer kızlara bakıyor mu sorusunu yazan da bendim. Saniyelik bile olsa baktığını görüyorum, ben de insanım herkese bakıyorum merak ediyorum insanları diye açıklamıştı. Sen bakmıyor musun, benden çok bile bakıyorsun dedi. Doğru ben de bakıyorum ama nedense onun bakması hiç hoşuma gitmiyor. Bir keresinde asansör beklerken gerçekten güzel dekoltesi olan bir kadına resmen kafasını çevirip çevirip baktı. Her şey yolunda giden ilişkisi olan bir adam sevgilisinin de rahatsız olduğunu bilmesine rağmen neden yapar bunu bilmiyorum… şimdi tatilde de muhtemelen etrafı kesiyordur arkadaşlarının yanında. Arkadaşları mesela küçük görmüyor mudur sizce? Sevgilin var manyak gibi gözün herkesin üzerinde. O yüzden tatildeyken hiç sesli konuşmayalım, aramayalım birbirimizi dedim. Şuraya gittik buraya gittik duyunca rahatsız olacağım diye düşündüğüm için. Çok özleyeceğim seni ne alaka falan dedi ama iki gün oldu hadi konuşalım demedi. Kafamın içindeki her şey yazdım biraz all over the place oldu özür dilerim. Okuyup bir şey söyleyecek olursa diye izlediğim filmi durdurup buraya bakacağım sürekli. Teşekkür ederim

30 ağustos 2022 00:02

2. Benim erkek arkadaşım allah razı olsun ben yanındayken bir kere başını çevirip de bakmaz, bir anlık baktığını bile görmedim. Nasıl başarıyor bilmiyorum :d konusu bile geçmedi hiç aramızda aslında. ama ben yanında değilken öküz gibi bakıyordur yani, erkekler böyle, göz görmeyince gönül katlanıyor öyle ufak şeylere.

30 ağustos 2022 00:25

3. kızlar hadi bakmasını kabullenelim ama o baktıkları kadınlar yüz verecek olsa gidip flörtleşmeyeceklerine dair nasıl rahatlayacağız? :(

30 ağustos 2022 00:29

4. ee cünkü her güzel ya da yakısıklı kişiyle insan ilişki yaşamak istemiyor da ondan. birini görsel olarak beğenmek ile hayatı paylaşmak aynı şey değil. ben beğendiğimde bakıyorum kadın erkek fark etmez ama bu beğenmek çekici bulmak ya da flört etmeyi istemek anlamında değil. Havası güzel gelir, saçı güzeldir, giyimi güzeldir hoş kızmış çocukmuş dersin en fazla sjdj abartmayın yani.

30 ağustos 2022 00:36

5. Bu sayfada hergün, ilişkisi olan kadınların, sevgililerinin en yakın arkadaşlarıyla 'istemeden' öpüştükleri, akılları başkalarına kaydığı halde ilişkilerine devam ettikleri vs. ile ilgili onlarca soru açılıyor. Önce kendimize guvensek iyi olacak. Anne babalarımız 60 yaşına geliyor, bir nedenle birbirlerini terkediyorlar. Siz kendiniz yeri geliyor sevdiğiniz insana yalan söylüyorsunuz. Kimse kimsenin güvencesi değil maalesef. Ama hayatta bir şeyleri kabul etmek zorundayız. Acaba ile yaşayamayız. Sadakatsizliği kabul etmeyin tabii ki, ama bir gün sadakatsizlikle karşılaşma ihtimalinizi kabul edin sadece. Hayatı kontrol etmeye çalıştıkca kendimizi kaybederiz.

30 ağustos 2022 00:39

6. Bodrumda turistler tangakini ile dolaşıyordu ve baya erkeklere dönük popolarını güneşlendiriyoelar bilerek. Bide bodrum yalıkavakta çok fena clublar var...

30 ağustos 2022 00:40

7. Iyyy o popolarini döndükleri erkeklerin abazanligi bilseler yüzlerine bakmazlar. Kahrını biz çekiyoruz şu ulkenin erkeklerinin.

30 ağustos 2022 00:43

8. Anonim 6 iyice paranoyak olmam kafayı yemem için yazmış galiba sağol süslüm iyi ki yazdın

30 ağustos 2022 01:11

9. Süslüm ben kendisine hiçbir anlamda güvenmeyen sevmeyen gerçekten çok zor bir çocukluk geçirmiş biriyim. Kimsenin sevgisine ve ilgisine layık görmüyorum zaten kendimi. şu an o kadar yalnız hissediyordum ki kendimi, çok teşekkür ederim yazdığınız için.

30 ağustos 2022 01:40

10. Bana sorarsan kadinlara Abaza gibi bakmak, Türk erkeğinin, Arapların ve Hintli erkeklerin vs diger milletlere göre cok daha normalleştirdigi seyler. Kimse bunlarin normal davranışlar olduğunu düşünmüyor.

Yasınız kac bilmiyorum. Bence bu sorunun cevabı yasa göre değişir. Cok gençseniz bence arkadaşla tatil harika bir sey. Genç insanın özgür yasaması, eğlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir yaştan sonra ise bence abazalik gezisi. Benim erkek arkadaşım yabancı ve boyle bir tatile hayatta gitmez mesela. Bunlar herkesin yaptığı seyler değiller. Yasin ilerledikçe "İlginç hikayeleri" hep bu iliskideyken iliskide değilmiş gibi yaşayanlarin arkalarından duyuyorsun. Oyle seyler yasamak istemeyen, ergenliği de geride bıraktıysa daha oturaklı yaşıyor.

Bu arada "baktığı kadınlar yerine benimle birlikte" olayı bana pek gerçekçi  gelmiyor. Baktığı kadınlarla gerçekten bir şansı olsa, o kadının da ona katlanacağını bilse "dünya iyisi ve değerlisi" de olsanız büyük ihtimalle bir dakika daha yanınızda durmaz. Gercekten boyle düşünecek adam zaten karıya kıza bakmaz, Arkadaşlarıyla abaza gezilerine gitmez. Yabancı olsa belki biraz farklı düşünebilirdim, ama henüz "Abaza olmayan Türk erkeği" diye bir sey görmedim. Millet sataşmadan da hemen söyleyeyim, tanıdığım insanlar kolej, yurtdışında üniversite vs mezunu.

Yalnız su kısım kesinlikle doğru : hayatı kontrol edemezsin. Hele başkasını asla kontrol edemezsin. Bence kendini ve hissettiğin negatif duyguları baskılama. Eğer erkek arkadaşının herhangi bir davranışını beğenmiyorsan (başkasına bakması olur, tatilde abazalik yapması olur), ya kendisiyle konuşarak bunlari bırakmasını iste ya da değişebileceğini düşünmüyorsan terk et, kendi kafana göre birini bul. İnan sevgilisi ve ailesi dışında kimseyle tatile gitmeyecek erkekler de var. Onlardan biriyle birlikte ol kafan rahat etsin. Kısaca ya bazı şeylere göz yumacaksın ya da kendine uygun birini bulacaksın.

30 ağustos 2022 07:05