sevgilim işi olmadığı halde mesajlarıma cevap vermiyor?

ikimiz de şu an evdeyiz. normal muhabbet ediyoruz ve birden cevap vermeyi kesiyor. saatler sonra cevap verdiğinde ya alakasız bir konuyla ilgili bir şey söylüyor, ya da ''dkffgd, aynen, öyle'' falan yazıyor. veya bana bir şey gönderiyor, onunla ilgili bir şey yazıyorum ama yine saatlerce cevap yok. ilişkimiz 5 aylık ve yaklaşık 2 aydır farklı şehirlerdeyiz. eskiden hiç böyle değildi, son zamanlarda böyle oldu. corona, işi bırakma ve taşınma derken hayatında pek çok değişti ama böyle yapmasına anlam veremiyorum. benimle mesajlaşma dışında whatsappa nerdeyse hiç girmiyor ama twitterda dolandığını veya bir şey izlediğini biliyorum, yani telefon elinde. sizce buna nasıl bir yaklaşımım olmalı?

1. Süslü sevgilin için demiyorum ama bazen insanlar konuşmak istemiyor, kimseyle muhattap olmak istemiyor. Bazen insanları salmak gerek.

17 mayıs 2020 19:33

2. ben de ilk başta öyle düşünüyordum ama yazışırken muhabbetin ortasında birden kaybolması cidden kırıyor beni. bunu ona da söylemiştim. yoksa muhabbeti kapatmalık mesajlar atsa cidden bu kadar umursamazdım, bu birden yokoluyor

17 mayıs 2020 19:38

3. konuşmak istemiyorsa bunu belirtebilir, önceliği siz değilsiniz galiba

17 mayıs 2020 19:39

4. sevgilin ben miyim diye düşündüm resmen.

ben de böyleyim ve inanın bu konunun sevgiyle uzaktan yakından alakası yok. ilişkim 3 senelik ve hiç sorun olmuyor aramızda. zaten iki tarafta evde oturuyor bütün gün, her saniye etkileşim içinde olmak bıktırıyor insanı. illa art niyet aramaya gerek olmadığını düşünüyorum.

17 mayıs 2020 19:43

5. hemen sizi kestirip atıyor, umursamıyor gibi düşünmeyin. neticede yeni ortaya çıkmış bir durum. bana kalırsa birkaç gün daha gözlemleyin ve nedenini sorun. belki bunalımdadır, bir şey yolunda gitmiyordur, sizinle paylaşamadığı bir ailevi problemi vardır.

17 mayıs 2020 19:43

6. süslü sizin ilişkinizi bilemem, sevgilinizi de tanımıyorum ama ben mesaj konusunda aynı erkek arkadaşınız gibiyim. bazı arkadaşlarım var konuşmak istemediğim ama yazmakta ısrar eden; muhabettin ortasında pat diye kayboluyorum işim çıkmış gibi, yazmayı geciktirebildiğim kadar geciktiriyorum. arada da kabalık olmasın diye bir şeyler falan atıyorum. onlarla konuşurken sıkılıyorum çünkü, istemiyorum konuşmak. ama sevgilime asla böyle bir şey yapmıyorum, dakikasında dönerim, uzun uzun da konuşuruz

17 mayıs 2020 19:56

7. umarım dediğiniz gibidir süslüler. bu benim ilk düzgün ilişkim olduğu için ne normal ne değil gerçekten bilmiyorum çünkü

17 mayıs 2020 19:57

8. İnsan istediğine döner. Eskiden böyle değildi demişsiniz. Bu insana kim yaparsa yapsın kötü hissettiren bir şey. Bence tekrar konuşun. Siz de ona öyle yapsanız konuşma bitecek belli.

17 mayıs 2020 19:58

9. Flörtüm olsa veya ayrılma sinyalleri verse anlardım ama cidden bi tuhaf. Birkaç gün bekleyip konuşmayı planlıyorum

18 mayıs 2020 05:36