sevgilim ilk seksimizi arabada yapmak istiyor?

süslüler, 6 aylık bir ilişkim var, daha önce kimseyle cinsel birliktelik yaşamadım ve karşı taraf da bunu biliyor. şimdi ikimiz de birlikteliğe hazırız fakat ailelerle yaşadığımız için kendisi bu ilk ilişki olayını arabada yapmak konusunda ısrarcı. ben romantik bir insanım ve ilk ilişkim de kendimi rahat hissedebileceğim güzel, özenle hazırlanmış bir yerde olsun istiyorum açıkçası. fakat o, önemli olan sadece birlikte olmak beraber olmak değil mi, yerin ne önemi var kafasında. yani sürekli ergenler gibi arabayı kuytu köşelere çekip oynaşmak neyse tamam başta özlem vardı çünkü vs. ama artık ilk birlikteliğe de orda olsun kafasında bakınca şalterim attı. yaşlar de 24-27 bu arada. çevremde bu konuyu danışabileceğim kimse yok, siz ne diyorsunuz? yorumlarınızı kırmadan belirtirseniz çok sevinirim.

1. Süslü bence baya saçma arabada olmasını istemesi. Senin isteğini önemsemeyip ısrarla arabada yapalım diyorsa bence ayrıl kusura bakma ama.

30 haziran 2020 18:55

2. Rahat hissetmeden yapma bence senin düşüncen de çok önemli onun etrafında dönmüyor dünya

30 haziran 2020 18:55

3. Arabada yapmak falan cinsel hayatı renklendirmek için olabilir belki de ilk ilişki için uygun değil bence de.otel niye tutmuyorsunuz gerçekten?

30 haziran 2020 18:58

4. süslü istemediğin bir yerde kabul etme lütfen. ısrar etmesi ne kadar çirkin. dediğiniz gibi yetişkin insanlarsınız sizin isteğinize önem vermeliydi. bana karşı bu tavırlar olsa gerçekten çok soğurdum birliktelik de bir süre rafa kalkardı.

lütfen ne derse desin arabada istemediğini unutma

30 haziran 2020 18:59

5. bekaretini arabada verirsen bunu ömür boyu hatırlayacaksın. bunu da süslüm demişti dersin.

30 haziran 2020 19:00

6. Lütfen böyle bir şeyi kabul etmeyin. İlk deneyime anlam yükleyip yüklememek bir yana, sonuçta fiziksel olarak da kendinizi rahat hissetmeniz gerekecek bir konumda olmalısınız. Çünkü daha önce hiç deneyimlemediğiniz bir şeyi deneyimleyecek vücudunuz. Sevgilinizin de tek düşündüğü kendisi. İnsan olarak sizi ve ihtiyaçlarınızı hiçe saymış, sadece penisinin derdine düşmüş. Liseli biri olsa yine anlayacağın ( onaylamayacağım ama anlayacağım ) fakat o yaşta böyle ucuz hareketler yapması çok acı. Yaşadığı yıllar ona hiç mi bir şey katmamış? İçi dışı hormon içinde ilkel bir yaratık gibi. Fikir yok. Empati yok. İnsanlık yok.

30 haziran 2020 19:00

7. 200 300 lira otele vermek zor olmasa gerek :d bence birlikte olacağınız insanı bir daha gözden geçirin

30 haziran 2020 19:02

8. Bunun bir alti kayaliklar falan... bu varosu nasil buldun be suslu. Seni dusunmedigi o kadar belli ki...istemedigin bir seyi yapma lutfen. Manipule etmeye calisirsa da hayir diyorsan hayirdir.

30 haziran 2020 19:03

9. Ay hayır :( 27 yaşındaki adam da böyle bi istekle gelmesin bi zahmet ya. Hem de ilk seferin olacakmış. Sakın böyle bir şey yapma bence

30 haziran 2020 19:04

10. Süslüler haklısınız, ısrar etmesi gerçekten çok soğutuyor beni kendisinden. ilişkiyi gözden geçirmeme itti en sonunda, zira isteklerime ve beklentilerime önem verilmeyecekse neden yanımda, neden sevgilim diyorum diye sormaya başladım.

Otel olayına sıcak bakmayan taraf bendim bu arada, yakında önemli bir sınava gireceğim, kayıtlarda gözükme riskini almak istemedim. Fakat tek seçenek araba veya otel değil sonuçta, zaten beni asıl sinirlendiren bu 'hadi yapalım nolcak' kafası ve ısrarı.

30 haziran 2020 19:05