annem saygı olmayan bir ilişkide sevgi olması mühim değil bitmeye mahkum bir ilişki falan dedi. sizce ne derece haklı?
cevaplar
böyle toksik insanlarla kendinize zarar verirsiniz sadece.
ayrılmalısınız.
24 mayıs 2020 22:48
anneniz doğru söylüyor bence. alt komşumuz sürekli eşine ve çocuklarına küfürlü konuşuyor. biz evde otururken onları duyuyoruz. çok çirkin bir şey. üzerine şiddet de var. ilerde siz de öyle bir aile olabilirsiniz. insan sinirliyken de davranışlarıyla kim olduğunu gösterir. ben bu durumlarda hep ileriyi düşünürüm. çocuğum var ve kocam bana küfürler ediyor, bağırıyor. çok çirkin bi durum. annenizi dinleyin.
24 mayıs 2020 22:49
Süslü ben çok sinirli ve fevri bi insanımdır sinirlenince bir insanı kırabilecek her şeyi konuşabilirim ama yine de küfür konusunda kendimi tutarım sinirin de bir dozajı var bence
24 mayıs 2020 22:53
Lol troll
24 mayıs 2020 23:16
Soruyu sesli okuyun. Hala ne yapacagim ben diyorsaniz psikolojik destege ihtiyaciniz var demektir.
24 mayıs 2020 23:20
Ayrıl.
24 mayıs 2020 23:26
Süslü böyle bir ilişkim vardı ve aklım başıma sonradan geldi. Saygı sevgiden daha önemlidir. Saygı varsa sevgi de vardır çünkü insan sevdiği bi insana küfür etmeye, kırmaya kıyamaz. Öfke kontrolü yoksa da ileride daha da kötü sıkıntılar yaşanabilir. Onun saygısından önce ,siz bu küfürler edildiğinde hiçbir şey yok gibi davranıp ilişkiye devam ederken kendinize saygısızlık ediyorsunuz. Öz saygınızı kaybetmeyin.
24 mayıs 2020 23:30
Anonim 11 in ilk cümlesini şuraya büyük harflerle yazayım. "Saygı sevgiden daha önemlidir."
Altına da imzamı atarım. Nereden mi biliyorum, bir arkadastan...
25 mayıs 2020 00:08
Bu tarz bir erkek arkadaşım vardı. Sinirlenince ağzına geleni sayardı.ben ilişkilerimde hitap şekli olarak argo bile kullanmam. Salak aptal bile diyemem. Beni m çok ağrıma gitti. O bana küfür edince ben de s.. Git dedim evden. O alınmadı. Kalkıp gitmedi... Sonra 1 2 gün geçince milyonlarca kere özür diledi. Bir yandan da bunun normal olduğunu, insan işte sinirlenince çıkıveriyor ağzından ne var yani sonuçta gerçeği ifade etmiyor diye kendini savununuyordu. Bir zaman sonra bana bi tartışmada karıya bak yaa dedi. Ehh 2 oldu bu. Ben yediremedim bu lafları kendime.tiksindim.içim bulandı. Ben zaten küfür ettiğim insanın yüzüne bakamam. Çünkü küfür edecek kadar içimde öfke oluştuysa o kişi bitmiştir gözümde. S.. Git dediğim insana artık yakınlaşamadım. Isınamadım bir daha. Bir kere eden hep eder. Seven saygısı olan küfür etmez. Edemez. Bence her şeyden önce sen buna katlanabilir misin? Benim zoruma gideer.senin zoruna gitmiyor mu? Unutamadım o lafı. Her an beynimde yankılandı. Üstelik ben de küfür etmiştim... Bi de sen de ettin ödeştik dedi. Allahım.. Hayatımın en iyi kararlarından biriydi ondan ayrılmak.
25 mayıs 2020 00:37
Siz de küfür ediyor musunuz? Kilit nokta o bence. Siz küfürsüz konuşuyorsunuz ama o öyleyse anneniz çok haklı. Bir de evli falan da değilsiniz sevgiliyken böyleyse ileride zor.