sevgilimden aniden soğudum, ne yapmalıyım?

süslüler yakın zamanda 5. ayına girecek olan bir ilişkim var. her şey gayet güzeldi mutluydum birini en çok şimdi seviyorum diyordum vs ama 1 haftadır aşırı soğumuş hissediyorum. hiçbir çekim duymuyorum ve davranışlarına da tahammülüm yok gibi geliyor. aslında çok benziyoruz birbirimize sanırım birbirine çok benzeyen insanlar anlaşamaz demelerinin sebebi bu :( aslında bana karşı çok iyi niyetli biri ve beni sevdiğine eminim. çalıştığım işi bulmam bile onun sayesinde olmuştu. ama sanki biraz kontrol manyağı gibi hissediyorum, bana sürekli neyi nasıl yapmam gerektiğini söylüyor, bunu söylemene gerek yok dediğimde ise zaten sen bilmiyorsun diye değil ama söylemeliyim diye söylüyorum falan diyor. ben de böyle şeylerde baya inat biriyim, kışın soğuğunda tam kazak giyecekken annem kazaksız çıkma sakın dedi diye kazak giymeden çıkmış biriyim özet olarak.  sizce ne yapmalıyım, aslında mantıklı olan karşıma alıp güzelce durumu anlatıp konuşmak ama o kadar soğumuş hissediyorum ki bunu yapmak içimden gelmiyor. ayrılmak konusunda da hala şansı hak ettiğini düşünüyorum mantıken. ne yapmalı sizce, böyle davranan biri düzelebilir mi?

1. Birinin de bana bir şey demesi beni sinirlendirir hani kazak örneği gibi değil de daha farklı. Ama galiba soğumam bu sebeple. Yani bana en çok anne babam yaptığı için o anlık sinir olsam da duygum değişmez.

Soğuma ise sanırım bir tutku yok, bazen zıt karakterlerde tutku daha çok açığa çıkıyor. Ama sizi bilemiyorum.

Ayrıca düzelecek de pek bir şeyi yok adamın bence. Yani siz galiba başka bir şey arıyorsunuz.

Bunların dışında zaman zaman soğuma olayını çok gördüm ben de yaşıyorum genelde reglden hemen sonra oluyor hormonlarımın daha durulduğu dönemde. Tipi bile gözüme değişik geliyor. Ama geçici bir durum olduğunu biliyorum ayrıca bu da her zaman olmaz. Arkadaşlarımdan da duydum zaman zaman soğuma işini. Direkt bitirmeyin bekleyin bence.

7 ağustos 2018 17:02

2. haklısınız, kendimde değiştirmem gereken şeyler de vardır mutlaka tek sorun onun düzelmesi olmayabilir, biraz böyle düşüneceğim.

dönemsel soğumalar konusunda da haklısınız süslü biraz şans vermek gerekebilir. ama özellikle ilk yazdığınız şey kafamı karıştırdı ben de anne babama kızarım ama sevgim eksilmez yada duygularım değişmez, burada değişmiş olması sanırım üzerine düşünülmesi gereken asıl şey.

çok teşekkür ederim ikinize de :)

7 ağustos 2018 22:37

3. Bence sevgilin senden soğumalı