sevgilimin annesi ameliyat oldu, henüz tanışmadığımız halde çiçek gönderdim?

süslüler incelik yapmak istedim öyle tanışmaya zemin olsun gibi bir düşüncem yok ama şimdi de acaba garip bir şey mi yaptım diye düşünüyorum. ilişkimiz gelecek ay 1 yıllık olacak.

1. Hayır çok tatlı olmuş. Ben de yapmıştım

14 ocak 2021 16:07

2. Anonim 2 şık hareketi farklı okudum başta :D

Bence çok ince bir hareket :)

14 ocak 2021 16:08

3. Her şeyden önce insanlıktır yani bunun altında bir şey arayan biri normal değildir

14 ocak 2021 16:09

4. Ben baya gereksiz buldum ama tabi yukardaki süslülere bakarsak tatlı bulanlar da olmuş. Bence tamamen sevgilinin annesinin bunu nasıl göreceği ile ilgili. Seni gıyabında seviyosa aaa ne düşünceli kibar kız tam oğluma layık der, sevmiyosa bana yaranmaya, oğluşumu benim elimden almaya çalışıyo der.

14 ocak 2021 16:11

5. Hayır ya insanlıktir nesi garip olsun Allah aşkına abartmayin bi şeyleri de yok kötü düşünürmüş yok yalaka sanırmış fln. Tanışmamakla iyi etmişsiniz şimdiden yüz göz olmaya gerek yok ama çiçek cok ince hem ben varım burda unutmayın mesajı hem de insanlığı göstermek adına güzel olmuş

14 ocak 2021 16:23

6. Tanışmış olsaydınız Ok çok iyi yapmışsınız derdim ama tanışmadan da ne bileyim.. Bence gereksiz olmuş. Dedikleri gibi bir yerleri kalkar kesin, hemen oglusuyla evlenmeye meraklı, aileye girmeye çalışan kız gibi algılar. Sevgiliniz vasıtasıyla geçmiş olsun dileklerinizi iletebilirdiniz.

Cok ince düşünceli biri olduğunuz belli, insani olarak iyi birsey yapmışsınız tabi ama çok da böyle hareketler yapmayın hemen tepenize çıkar. Üzgünüm böyle söylediğim için ama genele bakarsam böyle bir durum oluyor.

Bu tip şeylerin Nişan gibi, ailelerin tanısmasi gibi adımlar atıldıktan sonra yapilmasi taraftarıyım.

14 ocak 2021 16:29

7. Gereksiz olmuş bence

14 ocak 2021 17:12

8. A2+1.

14 ocak 2021 18:11

9. çok teşekkür ederim cevaplarınız için süslülerim, aynı durum benim annem için geçerli olsa ve sevgilim böyle bir incelik yapsa annem de ben de mutlu olurduk o yüzden iyilik yaptım denize attım artık ne düşünecekleri kendilerine kalmış.

14 ocak 2021 19:27