sevgilimin arkadasiyla konusmamda siz de bi gariplik seziyo musunuz ben biraz huzursuz oldum asagiya koydum linki?

(link: https://eksiup.com/p/rb44342964gy link) (link: https://eksiup.com/p/q4443430jax7 link insallah olmustur)

1. 2. Konuşma hadi neyse de ilkinde direkt yürümüş gülüşünün sesini duyuyorum ne demek ya

2 aralık 2020 01:11

2. Aha geçmiş olsun süslü çocuk abayı yakmış

2 aralık 2020 01:11

3. susluler ciddi misniz ya :( biz her halti arkadas grubuyla beraber yapan ciftlerdeniz o yuzden de bana cok isinmis olabilir mi? yani cok vakit geciriyoduk okullar kapanmadan once belki de arkadasini samimiyetle ozlemistir diye dusunmeye calisiyorum

2 aralık 2020 01:14

4. Yürümemiş koşmuş resmen.

2 aralık 2020 01:23

5. Trollsün bu ss ler normal değil

2 aralık 2020 01:26

6. sevgilimin arkadaşı bana böyle şeyler yazsa artık arkadaşı olmaz öyle söyleyeyim size, masum hiçbir yanı yok.

2 aralık 2020 01:31

7. offff ben de başlığı görünce ince imalar falan aramaya geldim, bu ne lan. yani bunu da normalleştirirsek yürümek için ne yazması lazım? aşırı rahatsız hissettirmiyor mu? hani arkadaş olursunuz birbirinizi sevmişsinizdir baya kafa olarak görüyosunuzdur anlarım hepsini ama arkadaş üslubu vardır ya. bu hiç değil.

mesela şöyle yapabilirsiniz huzursuz mu oldum ben mi abartıyorum gibi şeyler düşünüyorsanız: sevgiliniz bunları okusaydı tepkisi ne olurdu onu düşünün. sonra da sizin arkadaşınıza böyle yazdığını düşünün siz ne tepki verirdiniz diye. bu aşamaları geçip sıkıntı yok diyosanız sıkıntı yoktur.

2 aralık 2020 01:38

8. Ben de ikincide bir sorun göremedim ama ilkini okuyunca direkt bir ilgisini belli etme çabası görülüyor karşı tarafta süslü.

2 aralık 2020 01:41

9. at bunları sevgiline de bakalım ne dicek :d ben mi yanlış anlıyorum de. korkma erkekler anlar kimşn nerde ne demek istediğini arkadşalarını da iyi tanır. yarın bigün ortaya çıkarsa sen suçlu olursun ben yazdım kendi de cevap verdi random güldü, hiç de rahatsız oluyır gibi değildi der. kötü olan sen olursun. anonim 177383 insanın görmesine müsade ediyosun da svegilin niye görmesin hem. kendini düşün biraz

2 aralık 2020 01:46

10. İkincide değil ama ilkinde yürümüş süslüm. Mesafe koyun.

2 aralık 2020 01:50