sevgilimin telefonununda gördüğüm mesajlar?

1. Süslüler selam. Erkek arkadaşımla 3 senedir beraberiz ve benden önce biraz “hızlı” bir hayatı olduğunu biliyorum ancak detayları kaldıramayacağımı düşündüğüm için sormamıştım kendisine hiç. Bugün ilk kez erkek arkadaşımın telefonunda kimlerle konuşmuş bir bakayım dedim, normalde böyle bir huyum hiç yoktur ama şeytan dürttü sanırım. Linç edecek arkadaşlara da söyleyeyim şimdiden, başkasının mesajlarını okumanın yanlış ve ayıp olduğunu biliyorum ancak yine de bir kere de olsa yaptım evet. Her neyse, vatsabına girdiğimde bir erkek arkadaşıyla olan mesajlarına denk geldim. Eski günlerden bahsetmişler ve içerik açıkçası midemi bulandırdı. “Eski günler ne güzeldi” “pompalamasyon dolu günler” “gişeciler hemşireler gırla giderdi” “yaşlandık be oğlum” vs gibi bana göre iğrenç konuşmalar gördüm. Şu anda gidip bu konuyla ilgili konuşamıyorum çünkü mesajlarını neden okuduğumu sorup kendini haklı çıkartabilir. Ama konuyu açmadığım sürece de benim midem bulanmaya devam edecek. Belki eski günlerini özledi, belki benim ruhum duymadan böyle yaşamaya devam ediyor nerden bileceğim bunu? Kendi yaptığım şey yanlış biliyorum ama onun böyle bi konuşma yapması ve telefonunu hiç karıştırmıyor olmama güvenip bu mesajları silmemesi de çok yanlış değil mi? Ne yapacağım, bu konuyu nasıl konuşabilirim? Mesajını okuduğumu belli etmeden konuyu da açamam gibi düşünüyorum. Bi yardım edin nolur

14 temmuz 2020 22:43

2. Süslü gerçekten hiç hoş olmayan konuşmalar ama erkekler birbirlerine hava yapmak için de böyle konuşuyorlar kendi aralarında. Yani şahsi algılama isterse senden ayrılıp eski hayatına geri dönebilir. Ben laf olsun torba dolsun diye konuşuyor olduklarını da düşün isterim

14 temmuz 2020 22:45

3. Yaşamaya devam etse eski günler diye bahsetmezdi. Konuyu açma hiç ona. Ama gözlemlerini iyi bak ilişki içerisinde yaşanabilecek herhangi bir hayal kırıklığına karşı

14 temmuz 2020 22:46

4. Süslü bu çocukla eskiden çok yakın arkadaşlardı, birbirlerine çok güvenirler. Sevgilim arada sırada bu çocuğun çok hızlı bir hayatı olduğunu anlatırdı ama asla kötülemez çocuğu, genç bekar adam keyfine bakıyor gibi anlatırdı yaptıklarını. O yüzden birbirlerine hava attıklarını sanmıyorum, zamanında kimle beraber oldularsa ikisi de bundan haberdar bildiğim kadarıyla. Benim içime oturan o günleri güzel anıp özlemiş olmaları

14 temmuz 2020 22:47

5. Eski günler demelerinin bir sebebi de şu bu arada: bu çocukla sevgilim eskiden aynı şirkette çalışıyolardı. Zaten bu olaylar o dönem yaşanmış hep. Daha sonra sevgilim şirket ve şehir değiştirdiği için artık çocukla sadece telefon aracılığıyla görüşüyorlar, şartlar değiştiği için de günler eskide kalmış oldu yani

14 temmuz 2020 22:50

6. Yarın telefonunu onun yanında alıp mesajlarına girip o an görmüş gibi yapıp hesap sorsam? Ama normalde de öyle bi şeyi hiç yapmadığım için planladığımı anlayabilir. Mesajları gördüğümden beri buz gibi davranıyorum, sebebini sorup duruyor. Şimdi gidip yeni görmüş gibi yapsam en başından beri bildiğimi ve soğuk davrandığımı anlar değil mi? Benim bi şekilde mesajları gördüğümü belli etmem lazım süslüler kendimi suçlu çıkarmadan

14 temmuz 2020 22:53

7. ben olsam ayrılmak istedigimi söylerim sebep olarak bazi gördügüm seylerden dolayı senden soğudum, eski günlerini cok özlemissin belli ki geri dön rahat et icinde kalmasin derdim. hic telefonunu yanında alıp yeni görmüs gibi yapmana gerek yok yani, isterse kızsın telefonuma niye baktin diye kendi kullandigi cümle senin yaptigindan cok daha leş.

14 temmuz 2020 22:58

8. erkeklerin çoğu böyle. Ben de kız arkadaşlarımla bir araya geldiğimde eskileri çekiştiririz. Mesaj da yapmayız ilişkimiz varsa dikkat etmek açısından. O mesajların imha edilmiş olması gerekirdi. Böyle dedi diye sizden ayrılacak ya da sizi aldatacak diye bir şey yok. Benim eski whatsapp grubunda erkek arkadaşım eski konuşmaları görmüştü. O zamanki öküz sevgilim benim karıyla falan tarzı şeyler yazmıştı gruptaki diğer arkadaşlara. Goy goyuna tabi. Bazı fotoğraflar da vardı mesela onunla benim görmemesini isteyeceğim. Ama ben unutmuşum bile onları, o gördü ve çıldırdı. Sonra hayatımıza devam ettik yani oluyor böyle şeyler. Ben eminim benimkide bu tarz muhabbetler yapıyodur erkek arkadaşlarıyla. Ama sen kesin yapıyosundur diye adamdan ayrılamam yani bunu bilemem ki. O da benim kızlarla ne konuştuğumu bilemez. Burdaki hesabımı bilmiyo mesela neler yazdım buraya şimdiye kadar.

14 temmuz 2020 23:06

9. eskiden hizli bir hayati olmus kimseyle ciddi iliski yasamayin. isteyen alinabilir. boyle insanlar aldatmadan duramiyorlar. ben yeterince ornegini taniyorum. tabii lafta hizli hayat yasamis ergenlerden bahsetmiyorum. gercekten hizli bir hayat yasamis olanlardan bahsediyorum. can cikar huy cikmaz.

14 temmuz 2020 23:09

10. Evet doğru ben çok içeriğe takılmadan yorumlayıverdim sanırım, tabirler hoş değil gerçekten süslü

14 temmuz 2020 23:17