1. Süslüler selam. Erkek arkadaşımla 3 senedir beraberiz ve benden önce biraz “hızlı” bir hayatı olduğunu biliyorum ancak detayları kaldıramayacağımı düşündüğüm için sormamıştım kendisine hiç. Bugün ilk kez erkek arkadaşımın telefonunda kimlerle konuşmuş bir bakayım dedim, normalde böyle bir huyum hiç yoktur ama şeytan dürttü sanırım. Linç edecek arkadaşlara da söyleyeyim şimdiden, başkasının mesajlarını okumanın yanlış ve ayıp olduğunu biliyorum ancak yine de bir kere de olsa yaptım evet. Her neyse, vatsabına girdiğimde bir erkek arkadaşıyla olan mesajlarına denk geldim. Eski günlerden bahsetmişler ve içerik açıkçası midemi bulandırdı. “Eski günler ne güzeldi” “pompalamasyon dolu günler” “gişeciler hemşireler gırla giderdi” “yaşlandık be oğlum” vs gibi bana göre iğrenç konuşmalar gördüm. Şu anda gidip bu konuyla ilgili konuşamıyorum çünkü mesajlarını neden okuduğumu sorup kendini haklı çıkartabilir. Ama konuyu açmadığım sürece de benim midem bulanmaya devam edecek. Belki eski günlerini özledi, belki benim ruhum duymadan böyle yaşamaya devam ediyor nerden bileceğim bunu? Kendi yaptığım şey yanlış biliyorum ama onun böyle bi konuşma yapması ve telefonunu hiç karıştırmıyor olmama güvenip bu mesajları silmemesi de çok yanlış değil mi? Ne yapacağım, bu konuyu nasıl konuşabilirim? Mesajını okuduğumu belli etmeden konuyu da açamam gibi düşünüyorum. Bi yardım edin nolur
sevgilimin telefonununda gördüğüm mesajlar?
- cevaplar
14 temmuz 2020 22:43