sevgilimin toksik playboy arkadaşından nasıl kurtulurum?

süslüler sevgilimin en yakın arkadaşı tam bir playboy sürekli birden fazla kişiyle flörtleşen sürekli alkol alıp eğlence peşinde olan bir insan buraya kadar bir problem yok istediğini yapabilir ama sorun şu ki sevgilime de sürekli kanka bak şu kız iyiymiş eee sizin de fazla uzadı beklemezdim gibi şeyler söylüyor ve sevgilimin yanında bana sürekli laf çarpıtıyor ben bu durumdan çok sıkıldım. sevgilimin tercih yapmasını bekleyemem çünkü biz 1 yıldır sevgiliyiz onunla ise 15 yıldır en yakın arkadaş ne yapmalıyım nasıl hayatından uzaklaştırabilirim bu çocuğu. bu arada sevgilime rahatsız olduğumu söylemek istemiyorum çünkü benim istediğim onun rahatsız olup arkamda durması

1. Çok basit uzaklaştıramazsın. Babası öyle bi tip olsa seçimemi zorlayacaksın? 15yıldır arkadaşlıklarından memnunlar demek ki. Sevgilin farketmiyor mu senin bundan rahatsız olduğunu? Eee süslücüm? Bak seninki de öyle olur vs vs babanelik yapmıyorum ama bunu ya kabullenirsin ya da rahatsız olduğunu net söyleyip sevgilinin 3ünüze uygun çözüm bulmasını beklersin

7 nisan 2021 08:25

2. Sevgilinin arkadaşı nasılsa kendisi de öyledir üzgünüm. Sana sevgiliyiz diyip arkadaşına uymadığı da kesin değil. Demekki senin de sezgilerin ona güvenmemen gerektiğini söylüyor, farkedip de görmezden geldiğin ipuçları var gibi. Ve sana bu soruyu sorduruyor.

7 nisan 2021 08:29

3. Benim eski sevgilimin de 2 yakın arkadaşı aynen playboy fuckboy kıvamındaydı. 7 yıllık ilişkimizde çok çektim ikisinden de, ama onlar değil hayatına yeni giren bi arkadaşı (üniversitede tanışmıştı) onun gazlamasıyla benden ayrılıp "hayatını yaşamaya" devam etti kendi tabiriyle.

Çok ağladım çok üzüldüm ama sonunda ne mi oldu,onu dolduran tiplerden biri şu an evli biri nişanlı birinin de uzun ilişkisi var ex'im de öyle sap sap takılıyo :d

Yani olacağı varsa oluyor, bırak zaten o arkadaşı etkileyecekse ve senden ayrılacaksa şimdiden ayrılsın, yol yakınken kurtul en azından. böyle kendi kararını bile veremeyen, arkadaş etkisi altında kalan bir tiple hayat mı geçer.

7 nisan 2021 08:48

4. Erkekleri çocuğunuz gibi gormeniz size kaybettirir. Kimse annesi gibi bir kadınla sevişmekten hoşlanmaz. Ne o öyle çocuğumun kötü arkadaşı modu.

15 yıldır arkadaşımız bu iki insan. Bence saygı duyman ve ilişkini öyle surdurmen gerekiyor. Sevgilinle kendini mutlu etmeye odaklanıp ona da ilişkinin güzel bir şey olduğunu göstermek, örnek olmak daha mantıklı bu durumda.

Bir erkeği arkadaşından ayırmak o erkeğin bilinç altında sizin için çok kötü kodlar oluşturur. Yani sevgiliniz aptal mı acaba? İlişkisi varken arkadasina özenip ilişkisini bitirecekse bitsin zaten o ilişki.

7 nisan 2021 09:18

5. arkadaşından ayırmanın doğru hareket olacağını sanmıyorum. 15 yıllık arkadaşını sizin yüzünüzden kaybederse, ileride bir kavga ettiğinizde ilk yüzünüze vurulacak olan bu olur. belki şaka yollu geçiştirebilirsiniz bu söylediklerini. tabi ki en doğrusu sevgilinizi karşınıza alıp ciddi ciddi rahatsızlığınızı anlatmak.

7 nisan 2021 10:16

6. bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim süslü, kendi erkek arkadaşınızı melekleştirmeyin. bu adama tahammül ediyorsa onun gibidir gayet

7 nisan 2021 10:47

7. Ben olsam ‘laf çarptığı için ayıp olduğu’nu söylerdim.

7 nisan 2021 13:02

8. Ben olsam arkadasligini bitir derdim. Istemiyorsun acik acik onunla arkadaslik etmesini bu kadar basit. Ben bile kendi arkadaslarimdan soguyorum 2 kisiyle flort edince falan eger arkadasligini bitirmiyosa ayril. Demekki abaza arkadasi senden daha degerli

7 nisan 2021 18:26