sevgilimle birlikte olamiyoruz ama o olduğunu sanıyor?

çok saçma bi durumun içindeyim. biraz açık anlatacağımdan dolayı özür dilerim. benim ilk ilişkim. birlikte olacağımız zaman sevgilim git gel hareketleri yapiyor ama içime girmediğini fark etmiyor galiba.. yani anlamiyorum elimle yerleştirmeye çalışıyorum ama sanki yumusayıp kıvrılıyo gibi. ya da fark ediyo ama devam ediyo bilmiyorum. sonra 2 dk gibi kısa bi sürede bosalıyo. hiçbir şey olmamış gibi hayatımıza devam ediyoruz sonrasında da. öncesinde de el ile uyardığında vs de hiçbir zevk almıyorum aksine rahatsızlık duyuyorum. yani yönlendirmeye çalıştığımda da bir şey değişmiyor. bu konuyu nasıl konuşabilirim bilmiyorum. daha önceki sevgilim dokunduğunda asla böyle hissetmezdim. bu problem cözülür mü ayrılmayı gerektirecek bir şey var mı hiç bilemiyorum. konuşacak bir arkadaşım olmadığından buraya yazıyorum

1. İlk ilişkim derken anlamadım süslü. Hala bakire misin yani o kadar derine bile girmedi mi? Kusura bakma ben de direkt sordum

31 temmuz 2022 16:53

2. Direkt ayrılırım ben ss, konuşmaya değmez.

31 temmuz 2022 16:57

3. herhangi bir acı, kanama olmadığına göre bakireyim diye düsünüyorum ss1. bunun bile farkında değil eminim yani

31 temmuz 2022 17:02

4. ay ss yazmisim bi de ss benim anonim yazacaktim... kafa kalmadı

31 temmuz 2022 17:03

5. ilk ilişkinse önceki sevgilinle yapmadın mı ama böyle olmuyodu demişsin anlamadım

31 temmuz 2022 17:07

6. Sertleşme problemi var sanırım

31 temmuz 2022 17:08

7. önceki sevgilimle hiç birlikte olmak istemedim sadece yüzeysel seyler vardı ve o bile bana zevk veriyodu demek istedim anonim 4

31 temmuz 2022 17:09

8. sertlesme problemi haricinde epey de kucuk olmasi gerek delikten iceri bile giremedigine gore. hadi sizin ilkiniz siz bi sey diyemiyorsunuz da kendisinin de mi ilki? bir vajinanin icine girmekle, girisinde oyalanmak arasindaki his farkini bilmiyor mu anlayamiyor mu? yada ne biliyim pozisyon degistirmiyor musunuz gormuyor mu icerde olup olmadigini?

31 temmuz 2022 17:09

9. anonim 5 büyüklük olarak ortalama gibi duruyo çok karşılaştıramasam da. pozisyon değiştirmeye vakit kalmadan zaten bosaldığı için her şey normalmiş gibi ilerleyip bitiyor

31 temmuz 2022 17:12

10. süslücüm yumuşayıp kıvrılmak sertleşememektir zaten ya da başta sertleşiyorsa da muhafaza edemiyordur. içinize girmediğini ise fark edemiyor olamaz, öyle bir ihtimal yok. 2 dakikada boşalmaksa bambaşka bir problem, seks 2 dk, 5 dk süren bir aktivite değildir, bir erkeğin kendini bir süre sertleşmiş halde tutabilmesi ve boşalmadan önce de size sorması gerekir. öyle dayanamadım, çok zevk aldım o yüzden boşaldım falan, böyle şeyler ancak çok uzun süredir ilişkiye girmemişseniz o da ilk sefere mahsus olabilecek şeylerdir. bunu açık açık konuşmanız gerekir, karşınızdakinin de kırılacağından çekinmenize gerek yok, zaten kendisi de biliyordur problem olduğunu, görmezden geliyordur.

31 temmuz 2022 17:16