sevgilinin geçmişi önemli mi ?

1. 30 yaşında bir adam 25 kişiyle birlikte olmuş benden önce. benimse toplam 5 ilişkim olmuştur bugüne kadar ve cinsel ilişki yaşamadım. yurtdışında yaşıyorum bu arada. adam türk değil. özgüvensizliğimden mi artık bu bilmem ama canımı çok sıkıyor bu durum. önemi var mı yok mu sizce?

16 haziran 2021 13:57

2. Bence onemli ya önüne gelenle yatan biriyle beraber olmak istemezdim ben. İnsanin seçiciligi ve kriterleri olması önemli. Ama sizin durumunuzdaki kişi yabancı ve kültürleri biraz daha farklı bize göre, daha erken başlıyorlar birliktelik yaşamaya, bilemiyorum

16 haziran 2021 14:01

3. adamın seks günlüğü var galiba. size "senden önce 25 kişiyle birlikte oldum" demesi şık bir hareket değil, bence bu durum da göz önünde bulundurulmalı.

16 haziran 2021 14:03

4. konuyu ben açtım düşündü baya bi sonra söyledi yani pat diye sayı vermedi.

16 haziran 2021 14:07

5. Kendimle yakın sayıda birliktelik yaşayan birini tercih ederim. Bence 25 çok fazla sizinkiyle kıyaslanınca.

Ama bu benim görüşüm. Kendisi de onunkine yakın sayıda olan bir kadın belki umursamaz. Bazı kişiler ilişkiye girmeden cinselliği normal görüyor bazıları ise tercih etmiyor. Görüş açısı farklılığı.

Yine de okuduğum bir araştırmada erkek ve kadınların birlikte oldukları kişi sayısı arttıkça evlilik, ilişki başarıları düşüyormus ve depresyon oranı arıyormuş. 15 kişiye kadar okey de sizin sevgilinizinki çok fazla bence.

Yabancı erkek de kız da tanıdım. Tipleri de oldukça iyiydi ama hiçbirinin sayısı bu kadar yüksek değildi. Hepsi en azından birkaç ay sevgili olmadan cinsellik yaşamayan insanlardı. Yabancılarin hepsi tek gecelik ilişki yaşamıyor.

16 haziran 2021 14:16

6. Bir de şunu unutma ki yabancı olsun Türk olsun herhangi bir erkek kız arkadaşı 25 kişiyle yatmışsa ve kendisi 5 kişiyle yattiysa bunu problem eder. Erkekler ediyorken kadınlar edince onları linç ediyor insanlar.

Sayı az diyenler yabancı ülkeleri sadece dizilerde gördükleriyle bilen kişiler. Sayı gayet de fazla yabancı birine bile göre. Yabancı diziler onlarin ülkesini güzel anlatıyor sananlar herhalde yasak elma gibi dizileri de Türkiyenin gerçekliği sanıyorlar

16 haziran 2021 14:19

7. kesin linç yiyeceğim ama 30 yaş için 25 çok büyük bir rakam değil ki ya? 16 yaşından beri cinsel hayatı olsa öyle veya böyle bu sayıya gelir. bu her önüne gelenle yattığı anlamına gelmiyor ya da benim için bu sayı bunu ifade etmiyor.

sevgilinin geçmişi bir noktaya kadar tabiki önemli, eskiden partner sayısına takılmazdım ama yaş aldıkça ben de herkesle beraber olmuş, herhangi bir kriteri olmayan biriyle olmak istemem ama böyle düşünmem için sayının daha yüksek olması gerekirdi. yani boşuna takılıyorsun bence süslü.

16 haziran 2021 14:25

8. bana göre de çok fazla ama çevremizdeki insanlarla kıyasladığımda diğerlerinden daha efendi ve aslında dış görünüşüne baksam asla beklemezdim bu kadar kişiyle olduğunu. canım çok sıkıldı. kimseyi de yargılamak istemiyorum geçmişine bakıp, şuan bana karşı gerçekten bağlı olduğunu da hissediyorum ama bi noktada diyorum ki eee sen de onun için öylesine birisin.

16 haziran 2021 14:47

9. Korkunç bence

16 haziran 2021 14:48

10. Amma abartmissiniz. 30 yas icin ozellikle de cinselligin erken yasta basladigi, bizdeki gibi bastirilmis cinselligin olmadigi toplumlarda cok normal bir sayi. Uzun sureli veya duzenli iliskisi olmadigi donemler kisa iliskiler, tek gecelik iliskiler yasamis olabilir dogal olarak. Bunda buyutecek bir sey yok. Hastaliktan korkuyorsaniz test isteyebilirsiniz.

16 haziran 2021 15:24