sevgiliniz arkadaşlarıyla dışardayken kaç saatte bir yazmasını beklersiniz?

ilişkimiz daha yeni sayılır 1 bucuk aydır beraberiz haliyle tüm arkadaşlarını falan tanımıyorum. yani kimle ve nerde olduğunu tam olarak bilmiyorum. her zaman sık sık yazardı bugün saatte 1 yazıyor cok gıcık oldum. arkadaşlarıyla da ciddi anlamda her gün buluşuyorlar sürekli bu kadar konuşacak bi şey bulamazlar diye düşünüyorum. haksız mıyım sizce?

1. Benim sevgilim arkadaşlarıyla pek buluşmaz, hiç zamanı yok. Varken de arada bir görüşür imkan buldukça da yazardı, kiminle nerede ne yaptığını da haber verirdi.

Her gün buluşmaları bence rahatsız edici, bir de ilişki yeni diyorsunuz. Size de zaman ayırmalı, kendi adıma bu tarz şeylerden hiç hazzetmem. Rahatsız oluyorsanız Devam etmesi durumunda karşınıza alıp konuşmayı deneyin. Biraz fazla sorumsuzluk gibi geldi.

2 şubat 2024 23:34

2. Siz ağaç kovuğunda mısınız?

İnsanların stabil bir hayatı var sizden önce, sizinle, sizden sonra da devam edecek olan bir hayat. Ne münasebet arkadaşlarım ortamda zırt zırt telefonla uğraşacak, ne diye toplanıyoruz o zaman? Sizin ya yakın arkadaşınız yok ya da dünya sadece sizden ibaret zannediyorsunuz

3 şubat 2024 00:00

3. Arkadaşlarından ayrıldıktan sonra yazmasını beklerim, kendim de hiç hoşlanmam biriyle otururken birinin yazıp cevap beklemesinden

3 şubat 2024 01:03

4. Arkadaşları ile her gün görüşmesi benim hoşuma gitmezdi, boş izlenimi verirdi. Ama yaşını bilmiyorum tabi genç çocuksa buluşsun. :) ama benim sevgililerim, hep yazar, yazardı. Yani senin yazmasını beklemende senin normalin. Bu isteğini uygun bir zaman diliminde bir aradayken dile getirebilirsin.

3 şubat 2024 01:15

5. haksızsın tabii ki. tamam sevgilin de çok haklı sayılmaz, dışarı çıkmadan önce nereye ve kiminle gittiğini seni merakta bırakmamak adına haber verebilir ama gün içinde de sürekli arayıp ne yaptığını öğrenmek için beklentide olup beklentini karşıldıktan sonra akşamına tekrar konuştuğunuzda ona bu gün neler yaptın diye bir soru yönelttiğinde sevgilinden 'zaten biliyorsun, konuşulacak bir şey yok' cevabını almana neden olabilir. ayrıca ''sürekli bu kadar konuşacak bir şey bulamazlar'' da ne demek oluyor? arkadaşların olduğunu varsayarak yazıyorum, sen buluştuğunda ne konuşuyorsan sevgilin de dışarıda arkadaşlarıyla buluşup konuştuğunda fazlasını yapmıyordur. konu erkekler olunca buluşma sıklığına paralel konuşacak konuları mı azalıyor:D güvenmiyorsan ayrıl gitsin. böyle daha çok gıcık olmaya devam edersin ve o ilişki eninde sonunda toksikleşmeye başlar.

sevgilinle sağlıklı bir iletişimde kalmak istiyorsan da dışarı çıkmadan önce kiminle, nereye gittiğini belirtmesini ve eve girdiğinde seni aramasını istediğini söyleyebilirsin. yoksa gün içinde zırt pırt aranmak veya mesaj almak senin için rahatsız edici olmasa bile bulunduğun ortamdaki arkadaşların için durum aynı olmayabilir. bence ikiniz için de en sağlıklısı, bu ilişkide neyi isteyip istemediğinizi bilmeniz ve o bilinç dahilinde ilişkinizi yürütmeniz yönünde olur.

3 şubat 2024 01:24

6. Kızlar kaçırdığınız nokta daha önce de çıkıyordu ve hep yazıyordu ama bugün yazmıyor. Bugün böyle olması beni sinir eden. En başından beri öyle yapsaydı tabi ben de ona göre davranırdım ona alışmış olurdum

3 şubat 2024 01:41

7. bazen arkadasla zaman cook hızlı geciyo telefona bi bakıyorum 1-2 saat gecmis valla haberim olmuyor. bugün de onun icin öyle bi gün olmus olabilir, gruptan bi arkadası bi olay yasamis onu anlatmis olabilir. ss zamanin gecmesi öznel bi sey sen oturup onu beklerken 1 saat sana cok uzun gelebilir ama sohbet muhabbet derin olay konusulurken uzun bi zaman degil. sen yeni oldugunuz icin bi kizla mi bulustu da bakamadi diye düsündün sanirim

3 şubat 2024 04:55

8. Bu seferlik istisna olmuş işte niye birden bu kadar kuruntu yaptın. Ayrıca sen saat başı konuşacak konu bulabiliyorsun da onlar her gün görüşünce konuşacak konu mu bulamayacak? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

3 şubat 2024 12:50

9. Evet a8 biraz öyle oldu hani ortamlarında ne değişti de bugün böyle yaptı falan diye aklıma takıldı haliyle. Eve gelince de baya özür falan diledi ne alakaysa

3 şubat 2024 13:52