sevgiliniz wp mavi tiki kapatsa ne düşünürsünüz?

süslülerim erkek arkadaşım mavi tiki bi anda kapatmış sorduğum da ise işle ilgili insanların sürekli bir şey sormasından rahatsız olduğunu falan söyledi, ben durumdan rahatsız olduğumu belirtince de saçmalıyorsun dedi. siz olsanız ne tepki verirdiniz?

1. Ses at süslü :) ses atınca mavi tiki kapatsa bile oluyor

2. şüpheli bulurum ama bir hatası kanıtlanana kadar ekstra bir şey demem

18 kasım 2019 22:06

3. E adam söylemiş işte sebebini gayet mantıklı ve normal. Seni neden rahatsız etti ki bu? Neden görmek istiyosun mavi tiki?

18 kasım 2019 22:06

4. İnsanlarla uğraşmaktan bıktığını düşünürüm rahatsız olacak bir şey yok.

18 kasım 2019 22:06

5. kdkdks ben de wp mavi tiki kapatmıştım. sevgilim laf yaptı. eee paşa gönlüm öyle istedi yiğidimmm dedim geçtim. sevgilim bana iyi dayanıyomuş he :d

18 kasım 2019 22:09

6. İki telefon kullanıyor ve şirket telefonuna değil de şahsi telefonuna bunu yapınca sordum. Şahsi telefonuna da insanların ulaştığını söyledi bilmiyorum ben biraz garipsedim sanırım süslüler.

18 kasım 2019 22:16

7. Benim de iki hattım var ama hastalar, hasta yakınları numarama bir şekilde ulaşıp gece 1-2 gibi bile arayabiliyorlar ki ben muhasebe kismindayim yani fatura, e-fatura falan soruyorlar arayıp.

Ben de kapattım mavi tiki, biraz abartmissin bence de

18 kasım 2019 22:41

8. 2 telefonu olmasının pek bi anlamı yok süslü. İş yaptığı insanlar hangi numarasını bulursa onu arıyor. Eşimin de iş telefonu var ama şahsi telefonundan arandığı veya mesaj geldiği çok oluyor. Ben mantıklı buldum sebebini yani.

19 kasım 2019 07:33

9. saçmalıyorsun derdim. gün boyu yapılan iş amaçlı telefon görüşmelerinden sonra insan akşam eline telefon bile almak istemiyor.

19 kasım 2019 08:51

10. teşekkür ederim süslüler cevap için ben abartıyorum sanırım biraz da hassas bi dönemdeyim her şeyi büyütüyorum içimde

19 kasım 2019 09:28