sevgilinizin sosyal medya şifreleri sizde var mı?

bana e devlet şifresini bile vermişti. sevgili olduğunuz kişinin sosyal medya, telefon şifresini alıyor musunuz?

1. E devlet şifresini verecek kadar boş adamla işim olmaz. Hiçbir şifresi yok. Neden olsun ki? Neyi kontrol edeceğim? Kontrol etme ihtiyacı duyuyorsam neden birlikteyim? Boş iş

3 aralık 2023 00:20

2. Hayir yok, cunku ben de boyle bir seyi istemem ve sakladigim bir sey oldugundan degil. Mesela arkadaslarimla konusmalarimi baska herhangi biri neden gorsun ki? Boyle seyler iliskiyi saglikli degil daha toksik yapar bence. Sadece telefon sifrelerimizi biliyoruz o da acil bi durumda acip birini aramak gerekir vs diye. O yanimdayken bazen alip twitterina instagramina falan bakabiliyorum akista dolaniyorum. Ama mesajlarina girme vs. Yapmiyorum

3 aralık 2023 09:56

3. Evet sevgiliymen vardı, şuan evliyiz. Talep etmedik birbirimizden ama öyle gelişti, lazım oldu benim açmam, birşey kontrol etmem gerekti, hacklendi sandı, bem kendiminkini onun telden açtım, sonra bi app yüzünden şifremi değiştirmem gerekti acil ona söyledim değiştir diye. Ama ver bana şifreni, girip kontrol edicem olmadı hiç, kutsal bi hazine gibi saklanması bende şiphe uyandırır ya da illa vericeksin kontrol edicem demesi de aşırı soğutur

3 aralık 2023 10:40

4. Yok ama bence olsa iyi olur :D

3 aralık 2023 12:47

5. Evet zaten her siteye aynı şifreyi kullanıyor födjldl. Birini Öğrendim mi diğerleri de cepte. Birlikte yaşıyoruz zaten yıllardır, 2. Ayından beri birbirimizin şifrelerini biliriz. Birbirimize bu kadar güvenmeyeceksek zaten neden ilişki yaşıyoruz? Biz evli gibi olduğumuzdan belki bana çok normal geliyor bu. Onun acil bir e devlet işi oluyor mesela, ben hemen PC'den girip bakıyorum mesela ya da önemli bir mail ona gidiyor hemen PC'den girip kontrol ediyorum. Her şeyimiz ortak ve açık bizim. Birbirimize acil durumda yardımcı olup işini kolaylaştıracağımız yerde şifre gizleyeceksek ohoooo

3 aralık 2023 18:48

6. Bunun acik olmakla ya da bir sey gizlemekle ilgisi yok yalniz.  Zaten o tarz e devlet isi tarzi seylerde anlik tabii ki verilir. Ama instagram twitter sifresi bende yok diye bi seyleri benden gizlemis olmuyor. Ne zaman gizlemektir mesela bi bakayim mi instana dersin asla izin vermez falan ancak o sekilde. Ki yakin bir arkadasim detay vermeyim ama sevgilisinin her sifresini biliyordu cocuk akliniza hic gelmeyecek bir websitesinden aldatiyormus ve her seferinde sekmeyi siliyormus bi gun sekmeyi kapatmadan birakmis kiz da telefonunu bulamayinca kendimi caldirayim diye almak icin actiginda her seyi goruyor. Yani bi seyler olacaksa yine olur sifrelerini verince her seyiniz acik olmus olmuyor ya da vermeyince bir sey sakliyor olmuyosunuz.  Ben kiz arkadaslarimla yaptigim muhabbeti neden gorsun isteyim onlarin da ozeli var bi seyi var. Ne bileyim ic camasiri almis onu atiyor bana bunu da bi zahmet baskasi gormesin yani.

3 aralık 2023 19:06

7. normalde olmamalı derim ama sağlıklı bi ilişkide kendiliğinden gelişebiliyo. biz de beraber yaşıyoruz ve mesela yatarken telefonumun şarjı bitiyosa onunkini alıp boş takılmaya devam edebiliyorum, benim hesaplarım onun telefonunda açık onunkiler de bende. ama hiç girmiyoruz ve telefonumda kayıtlı olsa da bilmiyorum şifreyi aslında

3 aralık 2023 22:56