sevgilinizle beraber porno izler mısınız ?

susluler eksi sözlükte böyle bir şey gördüm. çok şaşırdım ya, hiç aklıma böyle bir şey gelmemişti. böyle yapanlar var mı aranızda? sekse giriş öncesi beraber porno izlemek gibi bir şey sanırım.

1. Nesi garip ki. Gayet izlİyoruz. Bazen ben diyorum bazen o. Açıyoruz izlerken zaten öpüşme vs derken bi yerden sonra onu unutup biz devam ediyoruz. Güzel şeyler bunlar ilişkiyi diri tutar

29 eylül 2021 18:26

2. Keanu yine bütün sex sorularının altındasın senin başka işin yok mu

29 eylül 2021 18:33

3. Bir iki kere seks esnasında izledik fena değildi ama sürekli aradığım bir şey değil gerek duymuyorum.

29 eylül 2021 18:41

4. Keanu senin gerçekten bi seks hayatın var mı

29 eylül 2021 19:14

5. Seks hayati olan adamın burda ne işi var?

29 eylül 2021 19:25

6. Keanunun 21 cm cinim büyük ve kalın hep dik ekşicilerinden olduğundan yüzde yüz eminim.

29 eylül 2021 19:50

7. Porno sadece brazzers videolarından ibaret değil, gayet güzel amatör çiftler de porno yayınlıyor. Bence keyifli beraber porno izlemek.

29 eylül 2021 22:31

8. Ben hiç denemedim ama anca alkollüyken yapabilirim herhalde. Normalde bile pornolar asiri yapay cünkü

Bir de sey var porno 40 dk sürüyor ben daha 10 dakkadan fazla dayanabilen Türk erkeği görmedim:D biz bitiricez porno devam ederken de birbirimize bakariz herhalde

30 eylül 2021 14:59