sevgilisi istemediği için dekolte giymeyen kadın başlağını görünce aklıma geldi yoruma yazıyorum?

1. 2 yıllık bi ilişkim var ve sevgilim dekolteden hoşlanan biri değil. Bunu bana açık açık söyledi mesela bikini giymemi istemiyor ben bunu başlarda çok büyük olay haline getirdim ama sonrasında mayo ile daha rahat ettiğimi fark ettim ve vücuduma da daha fazla yakıştırmaya başladım daha şekilli gösterdiğini düşünüyorum. O yüzden örneğin 1 haftalık tatilde max. 1-2 kez giyiyorum bikiniyi. O günlerde sevgilim biraz huzursuz oluyor ama büyütmüyor. Ya da mesela hem dar hem göbeği açık hem de şort giydiğimde de huzursuz oluyor en azından crop giydiğinde şort giymesen olur mu demişti ben de bilmiyorum böyle denk geldi böyle giydim bakarım demiştim. Ben burda teslim olduğumu ya da karışmasına izin verdiğimi düşünmüyordum orta yolu buluyoruz gibi bakıyordum. Ama girdileri okuyunca sanki izin veriyormuşum gibi hissettim. Sizce bu konuda ne yapabilirim ya da yapmam gereken bir şey var mı? Normal, ölçülü bir tavır mı? Tavsiyeniz varsa dinlemek isterim.

2 eylül 2019 01:47

2. Süslü orta yol ortak meselelerde bulunur. Farklı yerlere gitmek istersiniz orta yol bulunur mesela. Sizin bedeniniz hakkında neden orta yol bulasınız ki?

2 eylül 2019 02:02

3. “Kes lan çimdik donlu” diyip tokatla.

2 eylül 2019 02:11

4. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Ama bu devamlı olan bişey olmadığı için beni rahatsız etmemişti açıkçası. İleride büyük problem teşkil eder mi ben bunu merak ediyorum. Daha doğru tabir etmem gerekirse yersiz dekolteyi sevmiyor. Ama dediğim gibi ben şimdiye dek çok rahatsızlık duymamıştım. Dekolte seveni bul demişsiniz fakat ben de dekolteye bayılan biri değilim çok sık tercih de etmem zaten çünkü kendimi de rahat hissetmiyorum. Mesela tatil dışı şort giymem çünkü asla rahat hissetmiyorum, göğüs dekoltesi sevmem vs. Hani dediğim gibi sizce bunun hiç mi olmaması gerekiyor benim durumuma göre düşünürseniz. Geleceği olan bir ilişki o yüzden ileride sorun olacaksa şimdiden önlem almak isterim.

2 eylül 2019 02:16

5. Ben de crop top, şort, mini etek giymeyi seven bir kadınım ama hem crop hem kısa şort-etek gözüme pek hoş gelmiyor. Bikini olayı saçma ama. Bilemedim süslü.

2 eylül 2019 02:19

6. Süslü bence siz kafanızda bunu normalleştirip meşrulatırmışsınız. Benim erkek arkadaşım da dekolte giymeme bayılmıyor. Ama bana giymesen olur mu ya da şöyle giyin demedi hiç. Bikini olayına hiç değinmiyorum bile.

2 eylül 2019 02:22

7. Aynen süslü ben de bikiniyi çok anlamsız bulmuştum. Mayoda sadece göbeğim kapanıyor bir fark yok demiştim. Ne biliyim işte dedi bence kendisi de sonradan saçma olduğunu fark etti.

İşte dediğim gibi ben de çok fazla dekolte giymediğim için olay haline getirmemiştim. Okudukça acaba yanlış mı yapıyorum diye düşündüm bilemiyorum.

2 eylül 2019 02:23

8. Anonim6 asla normalleştirdiğim bir şey değil süslüm o şekilde mi yansıttım emin değilim. Sevgilim kızar bunu almayayım bunu giymemeyim falan demiyorum. Sadece verdiği fikir hoşuma giderse kendimi o şekilde beğenirsem yapıyorum o dediği için değil. Umarım anlatabilmişimdir kendimi. Yani sevgilim öyle üzerimde baskı kurabilecek, sahibim gibi davranacak şekilde bir ilişkimiz yok.  arkadaş gibi öneriler tavsiyeler veriyor ya da hoşuna gitmeyen rahatsız olduğu şeyleri söylüyor gibi düşünüyordum. Yanlış bir düşüncede miyim bilmiyorum şu an gerçekten kafam karıştı.

2 eylül 2019 02:27

9. Süslü siz taviz verdikçe bunlar artarak devam edecek malesef çok üzgünüm. Olmaz yapmaz diyor insan konduramıyor ama sonu hep hep böyle oluyor. 17 18 yaşındayken bir sevgilim vardı. Giydiğim şeylere bir şey deme tarzı bir huyu hiç yoktu sonra bir kere ciddi açık bir bluz gibi bir şey giymiştim baya dekolteli. Senden sadece bunu giymemeni istiyorum kafede oturuyoruz çok fazla bu dedi. Üstüne ince gömlek giyip acik bırakmıştım ve kendime çok yakistirmistim. Bakarız dedim ve sonrasında 3 4 gün aynı bluzu ustune bir sey giymeden giyip onunla buluştum. Ağzının payını aldı birdaha ağzını açmadı. Bu da böyle bir anımdı dnxjjxj

2 eylül 2019 02:39

10. Peki cevaplarınız için teşekkür ederim. Biraz düşünmem gereken bir konuymuş sanırım. Ben hiç üstünde durmamıştım.

2 eylül 2019 02:49