sevgiliyi aşırı özleme sorusu? nasıl aşıcam bunu?

süslüler selam.  ya sıkıntım şu, erkek arkadaşımı göremediğim günler beni aşırı bi stres üzüntü kaplıyor. okulumuz bitti, aynı bölüm olduğumuz için sürekli birlikteydik ama şimdi bayram olduğu için o burada olmayacak, bugün de başka şehirden arkadaşları geldi. çok arayıp sorup da arkadaşlarıyka olan zamanını benimle harcamasını da istemiyorum kötü hissediyorum öyle olunca ama özlüyorum işte çok. arkadaşlarını falan da biliyorum güvensizlik sorunu falan değil benimki, sadece aşırı çok özlüyorum içimde böyle patlıyormuş bi şeyler gibi. eminim bunu yaşayan bilen beni anlayan vardır. siz böyle uzun süre görüşemediğiniz zamanlar nasıl kendinizi sakinleştirebiliyorsunuz? çok teşekkür ederim.

1. derdini...

31 mayıs 2019 12:16

2. önceden haftada bir buluştuğumuz olduğu zaman bile çok üzülürdüm özlüyorum diye çünkü aynı sınıftaydık. İşi nedeniyle haftada bir görmeyi dert ederken şimdi uzak mesafe ilişkisine döndü düşün halimi :( beterin beteri oluyor süslü bu verilen araları özleme süresi olarak düşün, hiç özleyemediğin biriyle beraber olmak istemezsin dimi özleyebildiğin için mutlu ol bence.

31 mayıs 2019 12:19

3. anonim 3, evet özlemek de çok güzel bir duygu haklısın ama uzak kalmadığım için bayadır üzülüyorum ya istemsiz. teşekkür ederim ciddiye alıp cevap verdiğin için<3

31 mayıs 2019 12:27

4. ben de çok özlüyorum maalesef anladım sizi. onu düşünmemeye çalışıyorum kitap dizi bilmem neyle. bi de kazağını aldım onu kokluyorum özleyince

31 mayıs 2019 12:59

5. valla birkaç hafta önce aynı durumdaydım süslü, o kadar özlüyordum ki görüşmüyoruz diye adamı darladım. sonunda ayrıldık, artık hiç göremeyeceğim. keşke kavuşacağını bildiğin özlemeler olsa. şimdi asla göremeyecek olmanın acısını çekiyorum.

31 mayıs 2019 13:58

6. uzak mesafe ilişkisindeyim 3 senedir, inanın başta geçirdiğim atakları görseniz tedavi olun derdiniz (psikoloğum, burası apayrı bir konu...)

sonra gerçekten oturup bunun sebebini aradım ve buldum. şu anda tabii ki özlüyorum üzülüyorum ama o ataklarımdan çok çok daha iyi durumdayım (titreme, deli gibi ağlama, mide bulantıları, sürekli gözyaşı pınarlarım dolu gezme, nefes alamama vb.) sebebini bulun süslü, kendinizle yalnız kalın sorgulayın. yerini dolduracak bir arkadaşa vakit geçirecek birilerini aramanıza bile gerek yok, kitap oyun dergi spor kendinizle yalnız kalın, alın kitabınızı gidin kahve için bir yerlerde mesela.

31 mayıs 2019 14:03