sevgiliyle hiç kavga etmemek bir sorun mudur?

hahah  derdini s... diyeceğinizi duyar gibiyim ama 2 yıllık bir ilişkim var ve 2 yılda bi kere bile kavga etmedik. kavgayı geçtim pek tartışma bile olmadı açıkçası bi iki kere düşüncesiz davrandığını düşündüm sonra onada söyledim haklısın özür dilerim dedi o kadar. ondan bana gelen de bi şey olmadı bu şekilde benim hatalı olduğum falan. sizce bu garip bi şey mi yoksa güzel bi şey mi? bazı insanlar da diyor ki kavgasız çatışmasız ilişki olmaz

1. demek ki çok uyumlusunuz huzurlu bir ilişkiniz var işte ne güzel süslü

29 mart 2021 17:06

2. Bence çok güzel bi şey gözlerimden kalpler çıktıı

29 mart 2021 17:07

3. kendileri ve ilişkileri toksik olan insanlar diyor bunu hep. iyi geçinen, sorunlarını beraber çözebilen, mantık çerçevesinde tartışabilecek olgunluğa sahip iki insan neden kavga etsin? sevdiğin birine neden kırıcı sözler sarf edersin? karşı taraf seni seviyorsa seni niye üzmeye çalışsın? kavgayı normalleştirmeye çalışıyorlar.

29 mart 2021 17:08

4. Hayır harika bir şey ve büyük olgunluk ister. Nazar boncukları ++++++++

29 mart 2021 17:10

5. Süslüm maşallah harikasınız nasıl oluyor bu cidden biraz tüyo verir misiniz? Benim ilişkimde hayal gibi bir şey ayda en az 1 defa ediyoruz çünkü

29 mart 2021 17:27

6. Bizim de 2 yillik iliskimiz var bi kac kere tartistik sadece kavgaya evrilmedi hic. Sevgilim cok sakin ve cozumcul bir insan, hic kavga etmedik. Ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum suslu bu durumda, eger sorunu cozmeyip kavga da etmeyip icinize atarsaniz sorun olur. O yüzden kavga etmemek sorun diyenler var, ama sizin iliskinizde anlasmazlik problem vs. Yok o yüzden kavga etmemeniz bi problem değil bence.mutluluklar dilerim hepinize

29 mart 2021 17:36

7. Öncelikle maşallah. Ama bu durum çok kavga etmek kadar garip geliyor bana. İlişkide kavga değil de pürüzler ya da uzlaşılamayan noktalar olur sonra güzelce konuşarak çözülür. Yani konusup halledilir. Ama üzerine konuşacak bir konunun, durumun olmaması bana garip geliyor ki bunu çevremde iki kere deneyimledim ilişkinin sonu evliliğe varmadan bitti.

Yani tartışmamak kavga etmemek süper. Ama hiç üzerine düşünülecek bir konu olmaması zamanla ilişkiyi daha hızlı monotonluğa ve çıkmaza sokuyor. Çok kavga etmek kadar hiç etmemek de sıkıntılı. Ben çok kavga etmeyi tercih ederim çünkü bu bile insanların birbirlerini hala çok sevdiklerini gösteriyor. Zaten umursamayan insan vazgeçen insanın sesi çıkmıyor. Kavgalar olsun yeter ki üzerine konuşup saygı çerçevesinde çözülsün.

29 mart 2021 17:41

8. kavga etmemek sorun değildir ama problemleri halı altına süpürmek sorundur. problem yoksa ne güzel işte, varsa ve konuşarak hallediyorsanız ne güzel işte. maşallah her türlü:>

29 mart 2021 17:43

9. a8 kavga etmek neden sevgi göstergesi olsun? kıskançlık, kavga etmek, bağırmak sevgi göstergesi değil. çok kavga etmek kadar insanı yaralayan, hayatını mahveden bir şey olamaz. iyi geçinen insanlar kavga etmez. pürüz yok denmiyor, pürüzler "kavgayla" çözülmüyor deniyor. bu düşüncenin ilerisi "sahiplenen erkek isteği" ve sonucunda fiziksel şiddet. ne kadar toksiksiniz ya. yapmayın bunu kendinize.

29 mart 2021 17:48

10. Yaaa çok teşekkür ederim herkese öncelikle <3

Anonim 6, verebilecek bi tüyom yok aslında çünkü özellikle kavga çıkmasın diye uğraşmıyorum. Yani sadece düşünceli davranmaya çalışıyorum sanırım cidden ne yaptığımı bilmiyorum yani djdkdk birbirine çok uyumlu iki insna olduğumuzu düşünüyorum ama aramızda sorun olacak bi şey yaşanmıyor belki de bu yüzden. Bi sorun olsa asla görmezden gelmem Ya da alttan almamam gereken bi şeyi alttan almam o da öyle ama çok şükür zaten olmuyor öyle bi problem aramızda.

29 mart 2021 17:48