seviştiğiniz en ilginç yer neresiydi?

1. Troll, Feridun abi vs değilim. Geçen gündemde olan parkta sevişen çift videosundan sonra merak ettim. Benim ufak cilveleşmeler dışında bir tecrübem olmadı fakat ekşi sözlükte baya ilginç mekanlar çıkmıştı.

18 aralık 2021 23:13

2. Yer ilginç değildi ama çekyatta skype toplantısı sırasında mikrofon kapalıyken toplantıyı dinleyerek sevişmiştim kulaklığım kulağımda takılıyken ndmsksks

18 aralık 2021 23:15

3. evde çalışmanın fantezi dünyamıza etkisi ahdksjdjs flörtlerden gözlemlediğim kadarıyla çalışırken atağa geçme fantezilerinin olduğunu fark etmiştim ben de..

18 aralık 2021 23:18

4. rastgele bi apartmanın arka bahçesindeki plastik sandalyede seviştim nedenini sormayın söyleyemem :( (etek giyiyordum)

18 aralık 2021 23:18

5. Yurtdışındayken ortaçağdan kalma bir yapının avlu girişinde.. Merdivenlerden inince de sığınak gibi bir şey vardi kurukafalar falan vardi sandıklarda. Çok otantik bi ve heyecan verici bir ortamdi..

18 aralık 2021 23:37

6. apartmanda,ormanda (istanbulda)

19 aralık 2021 00:40

7. Ada Ekspresi'nde.

19 aralık 2021 00:59

8. Sinemada.

19 aralık 2021 01:26

9. soruya ek olacak ama nasıl cesaret ediyorsunuz ben çok geriliyorum ama yapmak da istiyorum gerçi çok enteresan cevaplar gelmemiş yine de public önerilerine açığım ajdjsjd

19 aralık 2021 01:29

10. Ben de pek cesaret edemiyorum ama heyecanlı gözüküyor baya ahdkajdks